AV EVEN LÜBECK

- En drøm som blir til virkelighet. Dette har vært drømmen min siden jeg var et lite barn. 

Det fortalte Charlie Austin da han ble ringt opp av Les Ferdinand torsdag ettermiddag. Austin var en av totalt 24 spillere som ble kalt opp til privatlandskampen mot Irland 7.juni og EM-kvalifiseringskamp mot Slovenia nøyaktig en uke etter. Austin fikk beskjeden først fra FA, for å si bli ringt opp av Ferdinand kort tid etter. Det var en følelseslad Austin som pratet med Ferdinand i minuttene etter at han fikk nyheten.

- Det er virkelig vanskelig å putte ord på det. Jeg er veldig fornøyd med å ha blitt kalt opp, og det er noe jeg har drømt om siden jeg var et lite barn. Men det er ting å drømme om det, og noe annet å få det virkelig til å skje, sier Austin. Engelskmannen er den første utespilleren som har blitt kalt opp til et engelsk landslag siden nevnte Les Ferdinand spilte på det engelske landslaget, i perioden fra 1993-98. Den tidligere mureren har notert seg for 17 scoringer på 34 kamper fra start i Premier League, noe som er uhyre sterkt. Klubben har til sammen scoret 41 mål, Austin har med andre ord scoret 41 % av målene til QPR i årets sesong. DET er sterkt!

"Personlig er jeg veldig fornøyd med hvordan sesongen har gått," la han til. "Selvfølgelig er det skuffende at vi ikke holdt oss i Premier Leauge, men personlig kunne jeg ikke bedt om så mye mer. Å bli kalt opp på slutten av året topper alt.

Robert Green er også i troppen som møter Irland og Slovenia.