Av STIAN KARLSEN

Jón Daði Böðvarsson er 24 år og spiss/ving. Noe som ville passet fint inn i rekken av signeringer som Jimmy Hasselbaink har gjort denne sommeren. Nå har islendingen i stedet signert for divisjonskollega Wolves. 

Trenger en spiss
QPR skal ha kommet med et bud til Kaiserslautern på Böðvarsson, men Wolves var villige til å legge mer penger på bordet (ca det dobbelte!) for å sikre seg underskriften. Han skal ha kostet Wolves ca £2,7 millIioner. Islendingen brukte EM som utstillingsvindu i sommer og var en vital del av suksessen til gutta fra sagaøya. 

QPR trenger sårt en spiss som kan fylle skoene etter Charlie Austin. Intet vondt om Polter/Washington, men Austin-kvalitet har ingen av dem inne for øyeblikket. 

Holloway deler synspunktet
Ian Holloway, tidligere QPR-manager og spiller, er en av de som mener at QPR trenger en spiss for å kunne kjempe i toppen. Holloway tipper QPR ender som nummer 11 i championship og hovedargumentet er at de/vi mangler en spiss som scorer nok mål. 

- Jimmy Floyd Hasselbaink er riktig mann for jobben, men QPR har ikke erstattet Charlie Austin. Det er helt greit og ha en definert spillestil, men du er avhengig av en spiss a´la Austin til å score målene.
 

Twitter delt
Reaksjonene på Twitter kan tyde på at det var relativt lunken interesse for å signere islendingen blant fansen. 

Denne oppsummerer situasjonen greit:
 


Det er enda ikke for sent og jakten på en spiss fortsetter ganske sikkert intensivt i W12 frem til overgangsvinduet stenger. Vi krysser fingrene for at man klarer og finne riktig mann, til riktig pris, med de kvalitetene Hasselbaink er på utkikk etter. 

Til helga ruller championship i gang folkens. "We like it a lot!"

U R´sss