QPR kom tilbake fra 0-2 og tok ett velfortjent poeng mot Hull på bortebane. Det er sterkt!

Kampen endret karakter da Josh Scowen kom på banen 10 minutter inn i andre omgang. Med en scoring og en målgivende var han sentral da laget sikret ett poeng. F

Etter onsdagens skuffende nederlag mot Rotherham United, gjorde Steve McClaren tre endringer på startelleveren mot Hull.

Geoff Cameron gjorde sin lenge etterlengtede retur etter en tre måneders ankelskade , mens det også ble gjort plass for Pawel Wszolek og Nahki Wells.
Jordan Cousins, Bright Osayi-Samuel og Tomer Hemed ble satt på benken denne gang.

Det betød en 4-4-1-1-oppstilling: Joe Lumley; Darnell Furlong, Toni Leistner (kaptein), Joel Lynch, Jake Bidwell; Wszolek, Massimo Luongo, Cameron, Luke Freeman; Ebere Eze; Wells.

En våt og vindfull ettermiddag på Humberside så var det  Hull so først fikk en anstendig sjanse i femte minuttet. Bowen avsluttet lavt fra 10 meter og tvang frem en smart enhånds redning fra Lumley.

Bare to minutter senere var det klart for den første scoringen.

Hull jobbet ballen fra venstre mot høyre og Grosicki fant Bowen på den andre siden av boksen. Bowen hadde altfor mye plass, skjærte inn og satte ballen i det lengste hjørnet til Lumley med venstrebeinet. Dårlig forsvarsspill og altfor enkel scoring.

QPR yppet seg ved et par anledninger etter scoringen uten at det ble de helt store målsjansene.

Uttelling skulle likevel Hull få rett før pausen til 2-0. Igjen var det Grosicki og Bowen som kombinerte fint og sistnevnte som dro frem venstrebeinet fra skrått hold etter å ha dratt av Cameron i feltet. Der og da var det nok ingen som så for seg at QPR skulle få med seg poeng denne ettermiddagen. Det var så typisk at man nesten ikke klarte å være skuffet. Vi så rett og slett ut som et mediokert lag fra League One.

McClaren gjorde en endring i pausen, og den lignet da også at resignasjon da Luke Freeman ble igjen i garderoben og Osayi-Samuel fikk spille de siste 45 minuttene.

Likevel hevet laget seg godt og da spesielt etter at Josh Scowen kom på banen for Geoff Cameron etter 56 minutter. Like etter kontret QPR og fikk den første store muligheten i 2 omgang. Nahki Wells la ballen inn i feltet og Wszolek prøvde seg med et skudd fra 15 meter. Luongo stod foran mål og styrte skuddet på hockeymetoden over og utenfor målet fra veldig god posisjon.

I det 59 minutt var QPR heldige som ikke fikk 0-3 i sekken. Bowen prøvde å avslutte på volley fra glimrende posisjon, men bommet ballen. Bommen gjorde at ballen la seg død på 10 meter og Frazier Campbell var først på den og fikk skutt fra eventyrlig fin posisjon. Lynch reddet skuddet på streken.

I Det 62 minuttet skule reduseringen til 1-2 komme. Helt ut av ingenting. Scowen spiller vegg med Wszolek på høyresiden og prøver å finne Wells i boksen med en pasning fra 25 meter. Hverken Wells eller forsvaret kommer på ballen, noe keeper Marshall åpenbart tror og blir stående på feil fot når ballen triller videre inn i hjørnet. En merkelig scoring, men akkurat hva som trengtes for QPR!!

QPR hadde fått en gratismulighet, men kunne de fullføre comebacket?

Fjorten minutter før slutt fikk QPR corner og Scowen fikk stå på åtte meter og banke ballen mot mål på volley. Skuddet ble reddet på streken av Reece Burke. QPR begynte å få troen nå!

I det 78. minutt nektet Lumley Bowen hat-trick etter en glimrende beinparade på avslutningen fra kloss hold.

Minuttet senere var det 2-2. En lang ball ble jaget mot dørlinjen av Scowen, han rakk den akkurat (eller?) og fikk lagt den inn i feltet. Der kom innbytter Hemed stormende og fikk omsider pirket ballen over linjen etter først å bomme ballen. Uavgjort har nesten aldri føltes bedre, og Scowen hadde vært helt instrumental i opphentingen.

QPR kunne fått med seg alle tre poengene også mot slutten, men frisparket til Eze fra 25 meter strøk like på utsiden av målet til Marshall.

Sterk opphenting og forhåpentligvis en motivasjonsboost for laget. Ikke minst for Josh Scowen som har måttet tåle mye kritikk denne sesongen.

Hull-QPR 2-2 (2-0)