Denne gangen var det en mer fortjent seier enn i playoff-finalen for snart to år siden. Tjaronn Chery sin scoring var, i likhet med Bobby Zamora sin stjernetreff, av det vakre slaget.

Kanskje ikke like viktig, men likefullt en veldig god opplevelse også denne gangen. Når Angella setter inn 2-0 på tampen av oppgjøret så føltes det fullt fortjent, og denne gangen klarte vi til og med å stå opp i 90 minutter!!

Store helter på banen!
Det ble gjort endel endringer på laget også til denne kampen. Hall er ute med skade og det samme gjelder Luongo, mens Hoilett var tilbake etter sin "farskapsperm".

Dette ble likevel kvelden for "gamle" helter, for inn kom i tillegg sirkushester som Clint Hill og Alejandro Faurlin. Når de kjenner lukten av sagmugg så er QPR aldri langt unna tre poeng!

Hvis vi legger til at Jamie Mackie entret banen og spilte 20 minutter, så vet vi at vi har flere spillere der ute som blør for drakta. Det er også en drivende god egenskap!

Kampen
I den første omgangen så var QPR det førende laget hele veien, selv om omgangen ikke hadde all verden av sjanser å by på utenom målet. Målet til Chery var derimot av den vakre sorten.

James Perch spilte høyreback denne kampen, men hadde forvillet seg over på venstresiden for å slå innlegg. Innlegget var strøkent, men likevel er volleyavslutningen til Chery som stjeler overskriftene. Fra 7-8 meter med venstrebeinet setter han ballen lekkert i høyrehjørnet til Scott Carson i Derby-målet.

Derby hater oss
Vi liker Derby. Like trolig er det at de hater QPR. Playoff-finalen er én ting, men nå stikker vi kjepper i opprykkshjulene nok en gang. De kommer til Loftus Road, har alt og spille for og møter et blødende QPR-lag som kommer fra nær sesongverste og ligger i et vakuum på tabellen. De hadde åpenbart god tro på tre poeng denne kvelden, og det med rette!

Yppet seg
Etter pausen var det jevnspilt før Derby tok over initiativet midtveis i omgangen og presset oss bakpå. Resultatet av dette ble en del dødballer mot oss, men vi forsvarte oss glimrende denne kvelden. Vi vant de viktige duellene i egen 16-meter og det ble sjeldent mer enn halvfarlig.

Når det var spilt 75 minutter benyttet Hasselbaink sjansen til å sette innpå friske bein. Chery ble tatt av banen til trampeklapp og Jamie Mackie kom på banen til stor jubel. Derfra og inn så QPR seg aldri tilbake.

Mackie-mulighet og Angella-scoring
Mackie fikk en veldig god mulighet etter noen minutter på banen. Ballen havner litt tilfeldig i beina hans i god posisjon. Skuddet blir dessverre blokkert og hindret ekstase på Loftus Road.

To minutter senere skaffer Hoilett et frispark i farlig posisjon. Phillips bruker innleggsfoten med kirurgisk presisjon og finner Angella på lengste stolpen. Angella får en enkel jobb med å punktere kampen da han scorer sitt første mål i QPR-trøya.

Fem minutter igjen og 2-0!!!

Man of the match
Denne gangen holder QPR nullen og presterer jevnt bra i 90 minutter. Dette laget har det med å levere varene når man venter det som minst.

Mange positive denne kvelden. Hoilett, Polter, Chery og Faurlin var alle gode i følge rapportene. Den som imidlertid utpeker seg når kampens spiller skal kåres er Clint Hill!

Nedum Onuoha er kanskje kaptein, men det er Clint Hill som er sjefen på Loftus Road når han spiller kamper. Mannen stråler av autoritet og går foran med sin knallharde, kompromissløse og klassisk engelske spillestil. Vi elsker virkelig Clint Hill og han elsker oss. Vi gir ham bestemannsprisen denne gangen.

Clint Hill. Den virkelige sjefen i QPR var tilbake i startelleveren

Nå mangler vi bare Neil Warnock og Adel Taarabt så er vi helt 2010/11!!
Når vi først nevner Warnock så kan vi ta med en liten digresjon. Han overtok et fortapt Rotherham for noen uker siden. I kveld slo de opprykksplasserte Middlesbrough og tok sin tredje strake seier. Hadde vi tatt poeng mot MK Dons på lørdag så hadde Rotherham vært på trygg plass i championship. Well done Warnock!

QPR-Derby 2-0 (1-0)
Mål: Chery (24), Angella (86)

Tilskuere:

QPR: Smithies, Onuoha, Perch, Angella, Hall, Faurlin, Henry, Chery (Mackie 75) , Hoilett (Petrasso 90), Phillips, Polter