0-4 noen få mil nede på kysten var ikke bra. Første omgang var jo en underholdende affære hvor vi var minst på høyde med opprykksjagende verter, skapte gode sjanser og hadde ballen marginalt mest. Så kom et flott frisparkmål i mot på overtid av omgangen. Dernest kom mål nummer to i mot kort uti andre omgang, og da gikk lufta litt ut av oss. Vi var fortsatt ikke ueffne framover men klarte ikke å stå i mot presset bakover og da blei det småstygge tall å ta med i badebagen.

2 hjemmekamper gjenstår (og en bortekamp i Burnley neste helg). Vi har ingenting å kjempe om, foruten æren. Det samme gjelder juksehoopsa fra Reading. Tre plasser under oss på tolvte med 5 poeng mindre, der har du bortelaget. Først Clarke og deretter McDermott har fått dem dit på dette viset: Hjemme 8-9-5 og 24-18, borte 5-3-13 og 25-35. De får altså poeng i hver tredje bortekamp. Den rytmen er i ferd med å forsvinne litt fordi juksehoopsa har fire bortetap på 5 kamper nå, det mot bl.a Brighton og Boro, men også Leeds og Huddersfield. Den femte kampen endte med seier, 1-0 mot Bolton som har vært nedrykka siden lenge før påske. Reading endog to hjemmetap på rad også, så formen er totalt sett veldig dårlig.

Hvilket lag han velger å stille med, McDermott, er ganske uvisst. Trur vel at han og Hasselbaink tenker noenlunde likt, vil avslutte med stil, og av den grunn bruker spillere med hår på brystet - og lar enkelte yngre utfylle laget. Av skader og suspensjoner er Reading verst ute. Forsvareren Gunther ventes klar til dyst, 5-6 andre er ute. 2 av dem røyk i tottene på hverandre nylig og er suspendert av den grunn. Mackie spiller ikke mer denne sesongen pga hamstringen sin, og det er alt å melde fra sjukestua vår klokka 10 lørdag formiddag.

Kamper som dette ender med hva som helst. Ei tidlig skåring kan tømme det andre laget for luft; "uff, det betyr jo ingenting allikevel". La oss være laget som skårer det første målet, la oss demme opp for spillere som Norwood og Blackman . Da vil dette ende med hjemmeseier. 2-1 eller 3-2 til oss er håpet.