Med QPR-relaterte spillere, så menes det at spillere enten har vært i QPR tidligere eller er QPR-spillere på utlån. Opptellingen er gjort i den profesjonelle ligaen (til og med League Two) og listen har ingen garantier for hverken feil eller mangler. Kommenter gjerne!

Spillerne det er snakk om er ganske jevnt fordelt i de ulike divisjonene. 7 spillere i Premier League, 6 spillere i League One og 5 spillere i League Two.

Premier League
Charlie Austin spilte 60 minutter borte mot Bournemouth når Southampton tapte 2-0 mot Joshua King & co.

Danny Simpson spilte 90 minutter for serieleder Leicester i hjemmekampen mot WBA. Kampen endte 2-2. Utleide Sandro kom inn for bortelaget på overtid.

Gary O´Neil kom inn for Norwich etter 36 minutter. Gjorde seg bemerket ved å gå i en hodeduell med en medspiller Brady. Brady ble et par tenner mindre og O´Neil avsluttet kampen på heroisk vis etter et stygt kutt i hodet. Han kunne ikke forhindre at Chelsea vant 2-1 på Carrow Road.

O´Neil med et skikelig stygt kutt i panna

Damien Delaney spilte hele kampen for Crystal Palace da de spilte uavgjort 2-2 mot Sunderland. Loic Rémy (Chelsea) og Alex McCarthy (Crystal Palace) var ubenyttede reserver i den samme kampen.

League One
Leon Clarke (QPR 2006 og 2010/11) scoret for Bury i 3-1 seieren mot Peterborough. Norske Martin Samuelsen kom inn for Posh kvarteret før slutt.

Forsvarsspiller Max Ehmer spilte hele kampen for Gillingham da laget hans tapte 2-1 mot Fleetwood.

Angriper Tom Hitchcock ble byttet ut etter 77 minutter da hans Crewe Alexandra spilte 1-1 mot Southend.

Utleide Michael Doughty seiret 2-0 med Swindon mot Doncaster. Han ble byttet ut etter 66 minutter og gjorde seg bemerket med ett gult kort. Jamie Sendles-White spilte også for Swindon, noe han aldri gjorde for A-laget til QPR før han forsvant i 2015.

Peter Ramage var ubenyttet reserve for Coventry når de tapte 2-0 for Barnsley.

League Two
Daniel Nardiello spilte åtte kamper for QPR i sesongen 2007/08. 33-åringen er fortsatt aktiv i Plymouth og spissen kom inn etter 78 minutter når laget hans tapte 1-0 mot Barnet

Darnell Furlong er på lån i Cambridge. Han pådro seg et gult kort og spilte hele kampen da Shaun Derry sine menn vant 1-0 over Wycombe. Wycombe-manager, og tidligere QPR-favoritt, Gareth Ainsworth var neppe fornøyd med resultatet. Det var nok heller ikke Michael Harriman som signerte for Wycombe i januarvinduet. Han spilte hele kampen.

Vår toppscorer i 2009/10, Jay Simpson, spilte hele kampen for Leyton Orient da de klarte uavgjort 2-2 mot Carlisle. Simpson har ikke glemt hvor målet står og fikk seg en nettkjenning.

Jay Simpson scoret for Leyton Orient

Jamie Cureton har rundet 40, men nekter å legge opp. Han var på Loftus Road så langt tilbake som i 2004/5. Nå spiller han til daglig i Dagenham & Redbridge. De spilte 0-0 mot Notts County denne tirsdagen og Cureton måtte finne seg i å slite benken hele matchen.