Av STIAN KARLSEN

Clint Hill kom til QPR foran opprykkssesongen 2010/11. Neil Warnock hentet ham fra Crystal Palace og mange rynket litt på nesen da 31-årige Hill vandret inn portene på Loftus Road. Det er få i QPR-miljøet som rynker på nesen av Hill i dag. 

Avskrevet gang på gang
Clint Hill var en vital del av opprykkslaget i 2010/11, men "alle" mente at Clint Hill måtte byttes ut når Premier League var arenaen. Han debuterte da også i Premier League med et rødt kort. QPR kjøpte spillere som en "full sjømann" på denne tiden og Hill ble etterhvert vurdert til å være langt unna laget. Faktisk så langt at han ble lånt ut til Nottingham Forest. 

På grunn av skader, suspensjoner og svake resultater i QPR så ble han hentet hjem på kort varsel fra Nottingham. Han kjempet seg tilbake på laget og har siden den gang vært en av fansens største helter. Det har vært en berg-og-dalbane, men en ting bør vi ha lært nå. Aldri avskriv Clint Hill!

Ny kontrakt
Clint Hill sier han aldri hadde trodd at han skulle fortsatt spille i en alder av 37 og fremdeles føle seg så bra. 

- Jeg føler meg minst like bra som før, så jeg kan definitivt fortsette ett år til. Jeg er sikker på at jeg kan bidra på dette nivået, og mener selv at jeg har bevist dette de siste årene. 

- Jeg innser at min jobb vil være å fylle hullene ved skader og suspensjoner, men jeg er her hvis det er behov. Jeg må nesten bare vente å se hvilke alternativer som dukker opp til sommeren. 

Clint Hill innrømmer også at en kombinert trener/spiller rolle på Loftus Road frister. 

- Treneryrket er noe jeg virkelig har lyst til å gjøre på fulltid når spillerkarrieren er over. Jeg holder på med A-lisensen til UEF for øyeblikket, noe som gir meg muligheten til å være manager på Championshipnivå.