Av ANDERS HOLE

Etter mange elendige resultater, så var ikke optimismen temmelig redusert før dette oppgjøret. Vi lå 4 poeng bak Derby på tredje og 9 poeng bak Burnley på andreplass med én kamp mindre spilt. Birmingham har forferdelige resultater på hjemmebane, så dette var en ideell kamp å snu trenden. I dag valgte vi å ikke gjøre stort med laget.

Green styrte med spakene i mål, med Onouha, Assou-Ekotto, Hill og Dunne foran han. Temmelig standard. Assou-Ekotto hadde kommet tilbake fra skade, og var en liten lettelse. Hill ble presset inn i midten, mens Onouha opererte på høyrebacken.

På midten var Barton tilbake fra karantenen, sammen med lånesoldaten Morrison, Jenas (som skårte sist kamp). På kantene var det Hoilett og Traore. Som vanlig hadde vi Kevin Doyle alene på topp.

Morrison!
Vi startet kampen friskt med én skåring allerede i det 14. minutt. Utifra rapportene som jeg fikk servert, så var det et nydelig frispark i krysset. Det gjorde meget godt. Kanskje endelig har vi fått en frisparkspesialist? Barton har ikke levert særlig på dødballer i det siste.

Resten av omgangen var det Birmingham som hadde flest skudd og sjanser. QPR hadde stusselige 2 skudd på mål når det klokket inn i det 55. spilleminutt. Temmelig makabre tall, som vi har blitt meget vant til med i det siste. Likevel hadde vi skåret, som er det viktigste.

Andre omgangen startet med samme tempoet, men vi hadde mye mer initiativ.

Næmmen, skal Morrison bli vår nye goalgetter?!
Så assisterte Jenas til Morrison. Kald som en fisk, bredsider han ballen forbi Birmingham-keeperen Randolph. FOR en viktig skåring. Da var spikeren i kista. Dette kom vi ikke til å tape.

Det gjorde vi heller ikke. Vi innkasserer tre meget viktige poeng i opprykkstriden. Andre resultater var overraskende positive. Derby tapte på hjemmebane mot nedrykkskandidaten Millwall, mens Nottingham Forest tapte mot Barnsley. Suverene resultater for oss. Kunne virkelig ikke ha gått bedre i dag. En lykkens dag for QPR-supportere.

Skal jeg utnevne banens beste, så blir det Jenas. Flott match av mannen med den sporadiske rollen!

Nå blir det fest med pizza og brus. Takk for en god dag!

Birmingham – QPR 0-2 (0-1)
Mål: Ravel Morrison (14’, 73’)

Start: Green; Traore, Morrison (Carroll 87’), Dunne, Hill, Doyle (Keane 84’), Onuoha, Jenas, Barton, Hoilett (O’Neil 70’), Assou-Ekotto

Ubenyttede reserver: Keane, Hughes, Henry, Murphy, Benayoun, O’Neil.