Av STIAN KARLSEN

Junior Hoilett kom til QPR i 2012 og signerte en lukerativ fireårskontrakt. 
Den kontrakten, og lønna, har han aldri klart å leve opp til. Det har vært flere skuffelser og nedturer enn det har vært solskinnsdager i Hoilett sin QPR-karriere. 

Med en ukelønn på £40.000 så har han uansett klart seg fint de siste årene, selv om det sportslig har vært magert. Høydepunktet sportslig er, uten sidestykke, da han vinner ballen, setter opp Bobby Zamora og sørger for at QPR vinner playoff-finalen på Wembley i mai 2014. Det skal riktignok legges mye godvilje til for at han skal få mye av æren for det målet.  

Glimtvis 
Denne sesongen har vært kanskje hans beste i QPR, og vi har sett bruddstykker av den spilleren vi trodde vi signerte fra Blackburn i 2012. 

Det holder likevel ikke til ny kontrakt, men det har sørget for å holde et par interessenter varme og på banen. Nå er det den tyske klubben Borussia Munchengladbach (Håvard Nordtveit spiller der) og tyrkiske Besiktas som er de heteste tipsene. 

Ny kontrakt
Skulle han, mot formodning, bli værende i QPR og signere en ny kontrakt så må han forberede seg på "dårlige" tider. Tilbudet ville nok være på under halvparten av det han tjener per i dag, og det er lite som tyder på at 25-åringen (ja, fremdeles så ung!) er interessert i en slik avtale. 

Det har i alle fall sett ut som om penger er viktigere enn fotball i de fire årene han har tilbrakt på Loftus Road. 

70% ja... 
Vi har hatt en poll gående (på venstre side av forsiden!) på nettsidene våre. "Ny kontrakt eller vrakes?"

Svaret er overraskende nok at 70%, av de nesten 350 svarene som er gitt, mener at Junior Hoilett bør tilbys ny kontrakt. 30% mener altså at kontrakten bør få utløpe uten at han blir med videre. 

Antagelig er dette resultatet av at Hoilett har vært inne i sin beste periode i klubben. Markedsføring av seg selv eller er dette tilfeldig? tja, hvem vet? 

Junior selv kanskje...
Denne videoen oppsummerer på mange måter hans QPR-karriere.

  

Når junimåned nå kommer, så er det virkelige store ryddesjauen i stallen nesten sluttført da flere sitter med "feite" utgående kontrakter. Tenker da i første rekke på Green, Traore og nevnte Hoilett. 

Den største kontrakten av de spillerne som fremdeles er QPR sin eiendom vil da ganske sikkert være Sandro. Sandro har fremdeles to år igjen av sin kontrakt til sommeren.