Av DAG HÅKON HELLEVIK

Vi spør om hvorfor du er QPR-supporter, hvor lenge du har vært det, hvor aktiv du er og hvor mye penger du bruker på denne hobbyen. I tillegg ber vi om tilbakemelding på supporterklubbens egen «medievirksomhet», vi vil vite hvor mye dere leser og hva dere synes om innholdet.

Representativ
Vi vil svært gjerne ha svar også fra de av dere som ikke er så veldig aktive med å reise til England eller delta på supporerklubbens aktiviterer - dette for at undersøkelsen skal bli mest mulig representativ.

Vi ber dere oppgi navn, og det er av to grunner. For det første er vi på jakt etter folk som har vært på spesielle kamper eller har litt spesielle historier å fortelle. Vi ber om at du hinter litt om dette i skjemaet, slik at vi kan ta kontakt med deg etterpå. Derfor også telefonnummeret.

Medlemmer
Den andre grunnen er at vi legger skjemaet ut på en åpen side og risikerer at all verdens Chelscumfans og annet snusk kan fylle ut og sende inn for å sabotere undersøkelsen. Derfor ber vi om navn slik at vi kan sjekke avsender mot medlemsregisteret. Bare svar fra folk som har betalt kontingent til supporterklubben i inneværende sesong vil bli lest og brukt.

Konfidensielt
All informasjon du gir er konfidensiell med mindre du gir oss anledning til å bruke den. Ingen navn vil bli nevnt i de artiklene vi lager fra undersøkelsen med mindre vi har snakket med deg og klarert det først.

Klikk her for å ta spørreundersøkelsen