Hasselbaink har begynt å rullere mer på mannskapet sitt enn tidligere i sesongen. Det medførte i tre endringer etter den imponerende seieren mot Birmingham forrige helg.

Tozser og de to nyervervelsene El Khayati og Washington fikk tillit. Hoilett (blitt far), Phillips og Polter måtte ut av startoppstillingen denne gangen.
Vi hadde en spennende benk hvor blant annet Diakité og Petrasso satt denne gangen.

Bursdagsbarnet Smithies (26 i dag) hadde foran seg de samme fire som sist. Angella, Hall, Onuoha og Perch har da også fungert bra de siste par kampene.

Oppstillingen på midten var Henry, Toszer, Luongo, El Khayati og Chery, mens Washington skulle jakte sitt første mål i QPR-trøya.

Best innledning
QPR var best i innledningen og sentralt i begivenhetene var de to "nye" El Khayati og Washington. MK Dons-keeper Martin måtte i aksjon med en god redning på skuddet til El Khayati før 10 minutter var spilt.

Store horder (3630 i antallet!) med QPR-supportere hadde tatt turen til denne bortekampen og skapte skikkelig stemning. U R´sss runget overlegent over stadion, mens laget dominerte innledningen.

Midtveis i den første omgangen var det Massimo Luongo som testet skuddfoten, avslutningen fra 18 meter var farlig, men strøk rett på utsiden av aluminiumet. Rett etter dette ble Tozser tatt på 25 meter og tildelt frispark. Frisparket tok han selv, bøyde den over muren og rett over målet til Martin. Da halvtimen var passert så hadde QPR-keeper Smithies knapt vært nær ballen. Hjemmelaget var tannløse og QPR-forsvaret hadde full kontroll på alt som foregikk foran dem.

Ti minutter før pausen kom MK Dons til sin første avslutning fra drøye 20 meter. Skuddet gikk høyt over målet til Smithies, som fremdeles ikke hadde hatt noen involveringer.

Omgangens største sjanse kom når Chery, Washington og El Khayati kombinerte. Sistnevnte bøyde avslutningen mot det lengste hjørnet, dessverre noen centimeter på utsiden. Dermed endte det, ikke overraskende, 0-0 når lagene gikk i garderoben til pause. Det pauseresultatet har vi nemlig hatt i 22 av 35 seriekamper denne sesongen!!

Nedtur
Etter å ha dominert førsteomgang så ble det en radikal forandring i åpningen av den andre. Om det var rokeringer i det bakre leddet som skapte dette vites ikke, men Hall måtte ut i pausen og ble erstattet av Konchesky som tok venstrebackplassen. Perch ble flyttet over på høyre og Onuoha gikk inn sentralt.

Det skulle ikke gå mer enn fem minutter før baklengsen var et faktum. Først måtte Smithies gjøre sin første redning for ettermiddagen. På den påfølgende corneren klarerte laget før Lewington fikk drømmetreff og satte inn 1-0 bak en sjanseløs Smithies.

Før timen spilt så måtte Hasselbaink gjøre sitt andre bytte for ettermiddagen. Tozser ut og Matt Phillips inn.

Gåten Perch
Etter å ha spilt solid på venstrebacken et par kamper + 1 omgang her, så var plutselig Perch tilbake som rundingsbøye da han var tilbake på sin faste høyrebackplass. Forstå det den som kan, men etter endringene i backrekka så var det plutselig MK Dons som var det klart beste laget. Mye av det som ble produsert kom på vår høyreside.

Stor sjanse
Midtveis i andreomgang kommer hjemmelagets Williams til et fritt skudd fra 10 meter. Stor sjanse, men skuddet går rett på Smithies.

Bytte nummer tre ble gjort med 20 minutter igjen da Chery hadde gjort sitt og Polter entret gressmatten.

Bedre etter byttene
QPR hevet seg etter byttene og klarte å legge Dons under press i en periode. 3700 bortesupportere ropte høylydt på straffe da Perch sitt skudd, som så ut til å være på vei mot mål, ble stoppet av Lewington med det som så ut til å være en hånd. Dommeren avfeide situasjonen og ga QPR en corner. Situasjonen skal ha sett ut som en klokkeklar straffe!

Med 10 minutter igjen var det fremdeles muligheter for poeng her.

Straffe og bursdagsredning!!
Der QPR ikke fikk straffe så ble det dømt i andre enden fem minutter senere da Konchesky sender Murphy i bakken. Ingenting å si på at det blir dømt, men så forbanna typisk!

Der var det gjort, var det nok mange som tenkte, men Smithies hadde ikke tenkt å feire 26-års dagen med nederlag. Han redder straffen fra Murphy og kampen levde stadig

To nye straffesituasjoner
På tampen av 90 minutter ropte hjemmelaget på straffe igjen, men Carruthers fikk tildelt et velfortjent gult kort for sine mediokre skuespillerprestasjoner.

To minutter på overtid ble det igjen pekt på 11-meters merket, og også denne gang var det i hjemmelagets favør og denne gangen kunne ikke Smithies gjøre noe med avslutningen. MK Dons kunne juble for scoringen til Reeves og tre poeng.

Svak dag
Kampen var slutt og oppsummeringen går på at det var to ordinære lag på banen. Den sortkledde pipeblåsermannen skal ikke ha hjulpet på kvaliteten. Med slett spill og nederlag så er det vel bare å la denne kampen gå i glemmeboka raskest mulig.

Når man først får troen på noe positivt så gruser dette laget alle illusjoner. Slike er det og sånn er QPR. Det må vi supportere bare svelge. WE ARE QPR nemlig!

Dagens spiller
Det rapporteres at på en svak dag så var Luongo og El Khayati blant QPR´s beste menn. Luongo har driv i spillet sitt og et godt overblikk og ser ut til å ha funnet seg til rette under JFH. El Khayati er en offensiv trussel og skapte mye da QPR var på sitt beste i den første omgangen.