AV DAG HÅKON HELLEVIK

Frode Rekve, Hans Erik Mathisen og Stein Hanstad fikk fullt hus i qpr.no’s julekalender for 2013. De svarte også like rett (eller like feil) på kontrollspørsmålet, og stilte dermed likt også i den påfølgende loddtrekningen som ble vunnet av Frode.

Vi trakk også ut en vinner blant de øvrige bidragsyterne, og dermed får også Morten Sakariassen en takk for innsatsen i desember.

Se full resultatliste på julekalender her!

Fasit kontrollspørsmål julekalender
Felles for alle de 24 spillerne i årets portrettkalender er at de har stått i mål - til tross for at bare 22 var keepere. De to unntakene, Dave Webb og Brian Nicholas, er utespillere som har vikariert i mål for skadde målvakter. Begge har i tillegg startet en ligakamp i mål når ingen målvakter har vært tilgjengelige - Webb for Chelsea i 1971 og Nicholas for QPR i 1954. Hva angår QPR så er Brian Nicholas den eneste utespilleren som har stått en hel obligatorisk kamp i mål i hele klubbens historie.
Det ingen av de tre kalenderfantomene hadde fått med seg var imidlertid at Dave Webb ved en anledning, mot Arsenal i oktober 1976, også vikarierte i QPRs mål for en skadd Phil Parkes. Riktig svar på bonusspørsmålet skulle derfor være at alle de 24 avbildede spillerne har stått i mål for QPR!
Mer om dette i neste utgave av Superhoops.

Nettquiz andre halvår 2013
Når det gjaldt qpr.no*s halvårlige nettquiz så ble den vunnet av Hans Erik Mathisen og Tore Berntsen. Hans Erik vant trekningen blant to deltakere som hadde til sammen ti lodd i løpet av hele spørsmålsserien, mens Tore ble trukket ut blant de øvrige. Tore hadde vunnet seks av de drøyt 140 loddene i konkurransen, og vant på det.

Kryssordoppgave i Superhoops 110
I tillegg brakte Superhoops nr 110 en «retrokryssordoppgave», gjenbrukt fra et medlemsblad fra 1984. Alle løsningsordene var også her keepere, og siden oppgaven var såpass gammel er ikke alle navnene like store kjendiser i dag. Per Einar Aaland ble trukket ut som vinner, men ros til Stein Hanstad og Knut Aksnes som også klarte oppgaven. Disse to er i tillegg de eneste som har scoret poeng i alle de tre konkurransene vi har hatt de siste to månedene!

Alle vinnerne får qpr-trøyer av ymse slag, og de får en egen mail med spørsmål on størrelse slik at vi forhåpentligvis kan sende dem noe som passer.