Av DAG HÅKON HELLEVIK

Hele ti deltakere i vårens NETTQUIZ hadde fullt hus etter fem måneder med oppgaver. Blant disse ble, atter en gang, Knut Aksnes trukket ut som vinner. I tillegg trakk vi en vinner blant alle som har deltatt i konkurransen, og da var det Lars Erling Næss som kom opp av hatten.

Hva angår TABELLTIPPEKONKURRANSEN så  fikk den i år en suveren vinner i Gjermund Sægrov. Han scoret 14 poeng gjennom å pirke ikke mindre enn 7 av de 24 lagene inn på riktig plass. Delt andreplass med 10 poeng gikk til Knut Aksnes (igjen!) og Marius Troldmyr.

De innsendte bidragene bar som alltid preg av at folk var en smule optimistiske på vegne av egen klubb. Vi gir hederlig omtale til Frode Rekve, som med sin 9.-plass var den som kom nærmest QPRs faktiske resultat.

En som kan angre seg er Stein Hanstad. Han hadde QPR på topp, og deretter ikke mindre enn fem av de syv neste i rett rekkefølge - men en plass forskjøvet! Hadde Stein vært litt mer edru i gjerningsøyeblikket og truffet med QPRs plassering ville han ha vunnet konkurransen suverent!

I tillegg har vi trukket vinnere blant de som har kjøpt seg inn i sesongens SPONSORLOTTERI. Supporterklubben hadde kjøpt plass til logoen sin under bildet av Jamie Mackie i kampprogrammet, og for dette fikk vi en rekke effekter signert av spilleren. Sponsingen ble delfinansiert ved at medlemmene kunne kjøpe lodd i en trekning av effektene. I trekningen kom Nils Thoralf Nilsen, Dag Håkon Hellevik og Bjørn Idar Hansen ut med hvert sitt sett Jamie-souvernirer, mens Martin Skarstein vant en ekstrapremie signert James Perch.

Ellers har vi også til gode å varsle alle vinnerne av KAMPTIPPEKONKURRANSEN fra i vinter. Den ble vunnet av Kåre Svang med 9 rette av 14 kamper, mens det går to andre-premier til henholdsvis Øyvind Engelsjord og Olve Sund som begge endte på 8.  I tillegg er det trukket ut tre trøstepremier som endte hos; Bjørn Olav Kallevig, Jostein Ormset og Per Erik Torp.