Av STIAN KARLSEN

Gode, gamle ærverdige Loftus Road er kun noen få kamper unna å være historie. Tony Fernandes syntes Loftus Road har blitt for liten, og tok kontakt med Roman Abramovitsj (Chelsea-eier red.anm) tidligere i uken.

Resultatet ble en treårsavtale som gjør at QPR deler hjemmebane med Chelsea. Planen er at en ny stadion skal stå ferdig i 2019, selv om det er lite nytt angående byggeplaner og fremdrift. 

I seng med fienden
Ved å spille på Stamford Bridge så går man til sengs med fienden. Rivingen av Loftus Road starter før sommeren er ordentlig i gang i juni-måned. Reaksjonene har ikke latt vente på seg!

- Dette er en skandale! 
- Helt uhørt...
- En forferdelig avtale. Hvordan kan Tony gjøre dette mot oss?


Det er ventet kraftige reaksjoner og markeringer mot dette under kveldens hjemmekamp mot Middlesbrough. Forøvrig den fjerde siste hjemmekampen på Loftus Road noen gang!

Siden 1916
QPR har spilt sine hjemmekamper på Loftus Road helt tilbake siden 1916. Det har vært to avbrekk på tilsammen fire sesonger hvor man har spilt på White City siden den gang,  sist gang i 1963. 

Publikumsrekorden på Loftus Road er på hele 35 353 tilskuere mot Leeds i 1974, men kravene om kun sitteplasser har gjort at kapasiteten i dag er ca halvparten av dette.( 18 500) 

Dette er bare trist, i alle fall hvis man tenker på at man må spille tre sesonger på Stamford Bridge uten å vite med sikkkerhet at QPR har et nytt stadion klart innen den tid. 

Hva syntes dere?