Av DAG HÅKON HELLEVIK

Vår innlånte sideback spilte, etter å ha debutert som innbytter mot Brighton 18. september, samtlige 24 kamper QPR var involvert i fra da og fram til 10. februar.

Spørsmålet var et lite appropos til januaroppgaven, hvor svaret var at Kevin Gallen er den siste til å spille 100 på rad i alle turneringer for QPR. Ett hundre er i denne sammenhengen et svært stort tall, for med formsvikt, skader, suspensjoner og rokkeringer skal det lite til for at ikke selv de mest stabile bidragsyterne må ut på sidelinja inniblant. 

For å holde oss til laget mot Derby så hadde Rob Green da spilt bare 5 på rad (Cesar sto FA-cupen mot Everton) Aaron Hughes 2 (debuterte uka før), Richard Dunne 5 (gammal mann, ble hvilt i FA-.cupen han også), Clint Hill 6 (småskadd rundt nyttår), Gary O`Neil 1, Tom Carroll 1, Joey Barton 2, (stadig vekk suspendert) Nico Kranjcar 11 (hadde vi spurt om den nest lengste serien ville det blitt svaret) Andy Johnson 4, Kevin Doyle 2 (ny i stallen), Mobido Maiga 2 (nøyaktig like ny i stallen), Junior Hoilett 2 og Jermaine Jenas 1.

Etter Derby-kampen er rekka til både Asso-Ekotto og Kranjcar brutt. Svaret på det samme spørsmålet i dag ville vært at Clint Hill, til og med Birmingham 8. mars, har spilt de siste 10.

Svarene fra dere der ute sprikte ganske mye, men fem innsendere klarte riktig navn. Det var Trond Williksen, Gjermund Sægrov, Lars E Næss, Tore Berntsen og Magne Buset.

Dermed er lista etter to måneder at Trond Williksen har tre lodd og Frode Rekve har to, mens Gjermund Sægrov, Lars E Næss, Tore Berntsen og Magne Buset har ett hver.

Marsoppgaven
I mars tar vi utgangspunkt i landslagsuka i starten av måneden hvor både Ravell Morisson og Tom Carroll spilte for England U21. Ingen av dem er imidlertid våre på ordentlig, de er innlånt fra  henholdsvis West Ham og Tottenham.

Det er morsommere når en av våre egne spiller for England, men vi må mer enn en uke tilbake i tid for å finne ut når det sist skjedde. FA opererer med offisielle landslag fra U16 opp til U21 i tillegg til A-laget, og vi vil vite: Hvem var den siste QPR-spilleren på permanent kontrakt (altså ikke innlånt) som spilte landskamp for England, og hvilket landslag var det for? Klarer du både riktig navn og riktig landslagsnivå vanker det med andre ord to pinner.

Regler
Vi minner om reglene. Vi kommer med ny oppgave hver måned, og oppgavene er del av en sammenhengende konkurranse som går fra januar til mai. Vi deler ut to premier, hver av dem en QPR-trøye for sesongen 2014/15. Vinnerne får disse tilsendt etter sesongstart høsten 2014.

Hvert poeng du scorer underveis gir ett lodd i en trekning, og du har derfor større sjanse for å vinne jo flere oppgaver du klarer å løse. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

I tillegg vil også den deltakeren som har vunnet flest lodd gjennom hele spørsmålserien få premie. Deler flere på den prestasjonen blir det loddtrekning der også.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for 2013/14 innen sesongslutt. Svarfristen for denne oppgaven er mandag 31. mars. 

Svarene sendes til:

daghakon@besonet.ch

Skriv (og det er veldig viktig) MARSQUIZ i emnefeltet