Av STIAN KARLSEN

Harry Redknapp uttalte forrige uke at QPR ikke ville være all verdens aktive på overgangsmarkedet.

Dette fordi laget hadde få skader på nøkkelspillere og kun trengte noe bredde i troppen.

Dobbelt opp
Det var før Charlie Austin pådro seg sin skulderskade og ble erklært på sidelinjen for resten av sesongen. Han møter Alejandro Faurlin på sykestuen som er i opptrening etter sin kneskade, som også holder han ute resten av sesongen.

Bedre ble det ikke da Matthew Phillips tråkket kraftig over dagen etter at vinduet stengte og sannsynligvis er ute en stund med brudd i ankelen. Vi har fremdeles et lite hårstrå av håp da det ikke er offentliggjort noe om brudd i ankelen

Mangelen på napp hos uttalte transfermål samt Austin sin skade skapte noe som lignet panikkangst hos Harry på transfer deadline day. Det endte opp med ikke mindre enn fire spisser. Hvor mange av dem som egentlige er dugelige gjenstår å se, men både Maiga og Doyle leverte hva de var hentet for i sin første opptreden. Vi er likevel ikke helt overbevist om at at tomrommet etter Charlie Austin er fylt.

Vellykket operasjon
Skulderen til Charlie Austin ble operert mandag og operasjonen var etter sigende en suksess. Det har blitt nevnt at han kan rekke en eventuell playoff-finale, men hvem vil egentlig kaste en lite matchfit spiss til løvene ved en slik anledning? Neppe Harry Redknapp...

Apropos gode operasjoner så viser også Faurlin fin fremgang etter sin kneskade i november, uten at det vil gi ham mer spilletid denne sesongen uansett.

Moralen
Moralen oppe i det hele bør for Harry være at man ikke snakker for positivt om skadesituasjonen i troppen. Denne gangen endte det med at våre to farligste offensive våpen forsvant ut i periferien på under en uke.

La oss håpe nødløsningene (ja, Doyle og Maiga kan ikke sees på som annet!) slår ut i full blomst og gjør alle negative spådommer til skamme!

U R'sss