Av STIAN KARLSEN

West Ham hjemme på lørdag er en nøkkelkamp. Uten tre poeng i den blir dette som å kave i kvikksand uten hjelpemidler. 

Deretter følger to "bonuskamper" borte mot Liverpool og Manchester City. Ingen forventer at vi henter noe der og alt av poeng er for bonus å regne. 

Da gjenstår det kun Newcastle hjemme og Leicester borte i avslutningen hvor vi forhåpentligvis kan forvente oss neglbiting til røttene. De må vinnes!

Nedrykk
Rykker vi ned så sier magefølelsen at veien tilbake er vesentlig lengre enn ved forrige nedrykk. Vi har en styreformann som prøver å bli nøktern og "fornuftig" i sin pengebruk, i tillegg til å gi oss kryptiske meldinger om sin fremtid i QPR. Jeg tror Tony Fernandes er med på lasset ned i championship, hvis det skulle ende slik.
 
Dersom vi rykker ned har vi også dette "spøkelset" som heter Financial Fair Play hengende over oss. Der kan vi forvente oss en føljetong av dimensjoner som kunne vært grunnlag for en hvilken som helst såpeopera. 

At Chris Ramsey blir sittende ved nedrykk er også min spådom. Han kan bli en viktig "steinbygger" i det som blir nye QPR. Alt dette blir selvsagt sterkt hypotetiske tanker for vi rykker vel ikke ned, gjør vi vel?

Beholde plassen 
Beholder vi plassen. Hva skjer da? 
Da har vi i det minste utsatt "problemet" Financial Fair Play for minst en sesong, og det blir sannsynligvis mindre utskiftninger i spillerstallen. 

Hva som vil skje med Chris Ramsey forblir en tankerekke, men jeg tror faktisk at han må vike plassen. De tankene har han antagelig gjort seg opp selv også, men dersom han skulle holde QPR i Premier League så er likevel CV´n hans så forsterket at han trolig slipper å være arbeidsledig i lengre tid. 

Nyt øyeblikkene
Spenningen, følelsene og intensiteten i de avsluttende kampene kan bli en påkjenning for mange av oss. Det kan bli stygt, men øyeblikkene og høydepunktene må nytes til det fulle. Vi er i Premier League. Vi skal ikke glemme at det kun er et drøyt tiår siden vi befant oss på nivå tre uten å eie nåla i veggen. 

Det har tross alt gått i riktig retning, og vært flere positive enn negative øyeblikk, for QPR som klubb siden den gang. 

Vi krysser alt som krysses kan. Håpet er Premier League 2015/16, men vi klarer oss uansett. 

Årsak: WE ARE QPR!

Vi håper på øyeblikk som dette på lørdag: