AV STIAN KARLSEN

Det ble oppdaget at utleieavtalen var ugyldig da West Ham ville benytte seg av klausulen, som skulle finnes i utlånsavtalen, som gjør at de skulle kunne hente Morrison "hjem" med umiddelbar virkning.

De ville benytte seg av denne klausulen etter at Kevin Nolan gikk av banen med en skade i seieren mot Sunderland mandag kveld, men juristene som har sett på saken har konkludert med at hele låneavtalen er ugyldig. Detaljene rundt hvorfor har ikke kommet frem enda. 

Poengtrekk
At QPR har benyttet en ulovlig spiller i ni kamper betyr også at faren for poengtrekk er mer enn sannsynlig. Regelverket antyder så mye som 12 poeng, noe som igjen betyr at laget skal slite hardt med å komme til playoff denne sesongen.

Harry i knipe
Nesten like ille som poengtrekk er det at Ravel forsvinner. Dette setter Redknapp i en lei knipe, som nå er nesten uten friske midtbanespillere i troppen.

Morrison har rukket å gjøre seg til en publikumsfavoritt på Loftus Road i den korte tiden han har vært i klubben. Det er kanskje ikke så rart når man har fått en midtbanespiller som har scoret 5 mål på ni kamper. Han har av mange blitt sammenlignet med hvor viktig Adel Taarabt var for QPR i opprykkssesongen 2010/11. Derfor er det en aldri så liten katastrofe at han må ta turen "hjem" til Øst-London.

Nå er det Henry, Carroll og O'Neil som må gjøre denne jobben. På papiret ser det ut som en håpløs oppgave.

Kan virkelig amatørmessig papirarbeid koste oss en mulig plass i Premier League? Diskuter saken i forumet vårt!

Blir dette en saga a'la 2010/11-sesongen, hvor vi ikke fikk det endelige svaret før på den aller siste kampdagen?