Etter trepoengere mot Derby og Brentford på hjemmebane, så var det mange som forventet en liten nedtur mot Preston. Preston har omtrent hatt en sesong som QPR og lå før kampen på tabellplasseringen over laget fra W12.

Det ble gjort en endring fra sist match. Phillips var ikke i troppen og ble erstattet av Jamie Mackie

Smithies fortsetter sin strålende inntreden i QPR-målet og hadde Perch, Hill, Angella og Onuoha foran seg i backrekka. På midten var det Henry og Faurlin sentralt med Mackie og Hoilett på hver sin kant. Chery støttet opp om Polter som igjen fikk fornyet tillit på topp.

Jamie Mackie fra start!

Tidlig scoring
Det som lenge så ut til å være avgjørelsen av matchen kom allerede etter fem minutters spill. Alejandro Faurlin fant den høyreiste tyskeren Polter i feltet med sin corner. Tyskeren gjorde alt perfekt i luftrommet, knuste all motstand og satte inn 1-0 med pannebrasken bak den tidligere Aalesund og Manchester United-keeperen Anders Lindegaard.

Helt sjef i luftrommet. Polter til 1-0!

Mye ball, lite produktivt
Preston prøvde seg etter scoringen, men det ble lite farligheter annet enn dødballer som igjen ebbet ut i lite eller ingenting. Veldig farlig ble det ikke før vår tyske venn var på gang igjen. Han regjerte nok en gang i luftrommet og slo keeper Lindegaard etter halvspilt omgang. Ballen trengte bare å dyttes pent over linjen, men dessverre var det ingen QPR-spillere på plass i boksen og Preston fikk klarert.

Frem mot pausen var Preston det klart beste laget, men QPR var defensivt meget solide og fikk ryddet unna gang på gang før det ble farlig. I tillegg til å være solide defensivt så klarte laget også å være giftige når sjansen bød seg. Som når Hoilett tok med seg ballen alene og satte fart rett før pause, skuddet ble riktignok blokkert i siste liten men sjansen var omgangens største hvis man ser bort fra scoringen. Etter ett tilleggsminutt så fant dagens dommer, Andy Woolmer, ut at det var på tide med et kvarters pause.

QPR med en god plan
I den andre omgangen spilte QPR på kontringer. Noe de gjorde ganske så godt, men i ettertid så ble det avgjørende at man ikke klarte å "drepe" kampen før det var spilt 90 minutter. Polter var en stor trussel og Hoilett var involvert i det meste når QPR gikk på sine kontringer. Både Hoilett, Polter og Chery hadde sine muligheter i løpet av andre omgang

Defensivt var det fremdeles dønn solid. Kollektivet QPR fungerte bedre enn man har sett på lang tid. Høy intensitet, god lagmoral og mange kombinasjoner som fungerte godt

Perch kriget og vant mange dueller

Hjemmedømming?
QPR var ikke heldige med dommer Woolmer sine avgjørelser denne ettermiddagen. I den andre omgangen så trodde vi på straffe da Hill gikk ned i sekstenmeteren etter 57 minutter. Ganske uforståelig så blir det dømt frispark til Preston.

Med 10 minutter igjen blir Chery felt av bakerste mann, Clarke, som hindrer ham i å komme alene med Lindegaard. Woolmer presterer å gi Clarke det gule kortet i en situasjon hvor han skulle hatt rødt.

Chery-Bom
Fem minutter før slutt kunne Chery punktert kampen da han kom alene med Lindegaard uten å bli felt. Lindegaard gjør en strålende redning og kommer bak avslutningen med kroppen. Glimrende redning, men der burde Chery avgjort kampen til QPR sin fordel.

Han gikk av banen etter 88 minutter da Hasselbaink skulle sikre seieren. Grant Hall kom inn. At Hall er tilbake er veldig gledelig og langt tidligere enn skeptikerne hadde forutsett. Gode nyheter!

Overtidsbaklengs
Da gikk det som det ofte gjør når man sløser med sjansene. Man får seg en på trynet!

To minutter inn i overtiden så kom utligningen da Doyle møtte ballen med et hodestøt på første stolpe. Smithies og resten av QPR-laget stod paralysert tilbake og kunne se at seieren glapp. Veldig synd da innsatsen og gjennomføringen av denne bortekampen var veldig bra. Kjipt at resultatet og poengene ikke gjenspeiler det...