Denne artikkelen er hentet,  oversatt og publisert med tillatelse fra https://qprtid.wordpress.com/2016/07/06/new-era-for-qpr/

 

Selv om ordene "ny æra" har blitt kastet rundt ganske mye de siste årene, i forbindelse med hyppige endringer i ledelse, spillere og styremedlemmer i klubben, så viser alle tegn i sommer  å peke mot en endring i mentaliteten vi har sett de siste sesongene. Klubben har kuttet lønnsbudsjettet kraftig og de siste salgene av Matty Phillips og Leroy Fer er nok en bidragsyter til denne endringen. 

Det antas at også andre høye lønnsutgifter som Sandro og Stephen Caulker forsvinner fra klubben, selv om Hasselbaink nylig uttalte at han ønsker sistnevnte med videre  i klubben. 

Økonomisk har klubben de siste årene gjort en masse feil. De har betalt langt over verdi for signeringer og hatt en forferdelig lønnsstruktur i klubben. Det er vist en viss grad av naivitet fra eierne i løpet av sin tidlige perioden i klubben. (fra 2011 red anm), men nå ser styret ut til å ha lært av tidligere feil.

Overgangsmarkedet i sommet har så langt, etter min mening, vært positivt. God valuta for pengene, og bortsett fra Ariel Borysiuk så er det rikelig med erfaring på Championship-nivå. Klubben ser ut til å tenke nøyere på sine signeringer denne gangen.

 

Jimmy har også fått sjansen til å bringe sammen sitt eget team i løpet av denne sommeren. Klubben ser til å støtte planen manageren har fullt ut. På rapporter fra treningene høres det ut som øktene er veldig intense. Jimmy og hans team vet hvilken stil av fotball de ønsker å spille, og jobber veldig hardt på treningene for å implementere disse strategiene.

I motsetning til de siste sesongene virker det også som at det er noen ungdomsprospekter som kan komme til å kjempe for en plass på førstelaget. Det er altfor lenge siden noen spillerne kom fra vårt eget akademi og spilt seg til en fast plass på førstelaget. Dette kan bare være en positiv ting for ungdommen er sulten og viser et stort ønske om å bære skjorten. Det er mer enn jeg kan si for noen av spillerne som jeg har sett bære hoops i nyere tid.

Resultatene i Pre-Season er ikke det viktigste. Hovedfokuset er på spillernes fysiske form og lære seg systemene man blir bedt om å spille. Det vi supportere ønsker å se er spillere som er kjent med hverandre og vet hvordan de spiller. Det kommer til å bli en helt annen tilnærming til måten laget spiller denne sesongen, og det er nå man ønsker at spillerne skal få troen på det man driver med. 

Etter nedrykket fra Premier League for to sesonger siden, så ble det sagt at klubben var inne i en omstillingsprosess. Det tok tid, men den prosessen kan vi med sikkerhet si har begynt nå. 

U R´sss