Av STIAN KARLSEN

Vingen har fått mye spilletid i pre-season og nå er Hasselbaink klokkeklar på at han er med i planene for kommende sesong. 

- Han går ikke ut på lån, han blir værende hos meg! 

- Vi ønsker til å ta opp spillere fra ungdomsakademiet hvis de er gode nok. Vi syntes definitivt at han er god nok til å være en del av troppen. 

Olamide Shodipo, eller fantastiske Olamide Oluwatimilehin Babatunde Oluwaka Shodipo som er hans hele og fulle navn, er kantspiller. Etter at Matt Phillips og Junior Hoilett nå har forsvunnet så ser det faktisk ut til at det kan bli noe spilletid på unggutten, som enda ikke har debutert for QPR. Han er høyrebeint, men bekler begge kantposisjoner. Hurtighet og kraft er kanskje hans største styrker. 

Han fylte 19 år tidligere denne måneden. 

Det går altfor mange år mellom hver gang QPR produserer egne spillere som bidrar jevnlig på A-laget. De to siste av betydning er Ray Jones (RIP) og Richard Langley. Richard Langley debuterte i 1996 og Ray Jones i 2006. Statistikken tilsier altså at vi skal få en tilvekst hvert tiende år. Hva passer vel da bedre enn at 2016 er året for "Ola"? 

U R´sss

 

socialfeed.info-olamide-enjoying-every-minute-qpr-youngster-olamide-shodipo-is-enjoying-his-time.jpg