Av EVEN LUBECK


I tur og orden har både Loic Remy, Julio Cesar, Jamie Mackie, Ji-Sung Park, Esteban Granero, Adel Taarabt, Jose Bosingwa, Samba Diakite, Anton Ferdinand, Stephane Mbia, Tom Hitchcock og Shaun Derry gått ut. Remy, Park, Taarabt, Granero Diakite, Hitchcock, Cesar og Mbia er alle på lån, og jeg vil senere i artikkelen oppdatere på deres spilletid i de respektive klubbene og også info om siste kamp!

Men først og fremst tar vi en nærmere titt på QPR troppen og ser hvordan skadesituasjonen for øyeblikket ser ut. Hvor mange er er utilgjengelige for spill? Hvem vil rekke den viktige serieavslutningen og playoffen, og hvem vil se de skjebnesvangre kampene fra tribunen?

 
NB! Robert Green var tilbake i startoppstillingen under lørdagens kamp mot Middlesbrough.

 
Vårt "skadde" lag

Forsvar:
Danny Simpson
Danny Simpson ble signert før sesongen fra Newcastle, og har vært god på den høyre backplassen. En ryggskade har fått Simpson ut av spill etter kampen mot Huddersfield den 18. januar, men han var tilbake på benken mot Boro og det ryktes at han er klar igjen til morgendagens kamp mot Wigan. Han var svært delaktig i et ellers solid Rangers forsvar, og vi får håpe at han opprettholder den gode formen før skaden!

Armand Traore
Den offensive vingbacken som i det siste har blitt omskolert til kant, fikk en hamstringskade mot Yeovil 15. mars og det er fortsatt uvisst når han er tilbake i spill. Vi håper at han blir tilbake og krysser fingrene for at han oppretter holder den gode formen før han ble skadet!
 
BAE
Fargeklatten fra Kamerun, som er på lån fra Tottenham, ble skadet mot Brighton. Han ble tatt av etter 78 minutter og pådro seg en skade i ryggen. Han er dog tilbake mot Wigan ifølge manager Harry Redknapp, men med Yun sin gode kamp mot Boro bør det skape hodebry for Redknapp om hvorvidt han skal velge BAE eller Yun som sin venstreback i den viktige toppkampen. Benoit har bursdag i dag (24.03), gratulerer med dagen!
 
Midtbane:
Alejandro Faurlin
Den argentinske midtbanespilleren, som ble utlånt til Palermo i fjor, har vært ute siden starten av november. Etter 77 minutter mot Derby den 4. november pådro han seg en korsbånd skade, en skade som han er kjent med. I 2012 røk han korsbåndet i det andre kneet, mens denne gangen var det det venstre kneet som var uheldig. Skadet gjør at han er ute i ca. 5 måneder til og han vil med det ikke rekke innspurten i ligaen. Den argentinske teknikeren signerte for QPR i 2009 og var svært delaktig i 2011 da QPR rykket opp til Premier League. Dessverre for Alejandro får han ikke deltatt i den spennende innspurten i år.
 
Jermaine Jenas
I likhet med Armand Traore og Robert Green ble også Jenas skadet mot Yeovil. Jenas pådro seg en hamstring skade og han var utilgjengelig for lørdagens kamp. Jermaine har lenge vært omtalt som et stort talent, men det store gjennombruddet kom aldri. Han har vært i både Tottenham, Aston Villa, Nottigham Forest og Newcastle før han slo seg til ro i QPR.
 
Matt Phillips
Under kampen mot Burnley ble Matt Phillips skadet i leggen. Den skotske vingen, som har vært et friskt pust i QPR sine offensive rekker, har vært ute siden starten av februar. Harry melder at han håper å få han tilbake før sesongslutt, men at det kan bli vanskelig. Han har scoret 3 mål for Rangers og har bidratt til at QPR er der de er på tabellen den dag i dag.
 
Angrep:
Kevin Doyle
Doyle har hatt en kneskade gående for en liten stund og har fått beskjed om at han må gå til spesialist. Etter skaden mot Birmingham den 8.mars, har han ikke blitt sett på banen. Legen til QPR ønsket at han skulle være tilbake på lørdag, men han var ikke troppen og er med andre ord ikke helt klar. Harry sa før kampen mot Boro at han ikke var klar og at det ikke så bra ut, men vi får håpe at han er ikke langt unna toppform, og det kan trenges i de travle kampene i sesongavslutningen!
 
Andrew Johnson
Andrew, eller Andy som han kalles, har i lang tid hatt en ankelskade og har fått beskjed om å gå til en spesialist for å sjekke det nærmere ut.  I følge til Harry sa han følgende:
- AJ is not fit, he's got an ankle injury and he's going to see the specialist again.

Dette sa han for 12 dager siden, men han var ikke i troppen på lørdag og vi får håpe at den kortvokste engelske goalgetteren snart er tilbake i startelleveren!
 
Charlie Austin
Charlie Austin hadde scoret 14 mål i serien før han pådro seg skaden mot Bolton den 28. januar. Resultatet var en langvarig skulderskade som har satt han ute av spill for en lang tid, og det har vi QPR supportere følt på kroppen. Svært lite mål er scoret etter han ble skadet, og vi sitter egentlig bare og venter på at han skal bli frisk. Den 10.ende mars så sa sjefen følgende om Charlie:
- Charlie did some running for the first time but there’s a lot of work to do to there and we’ve got to make sure we get him right in the next few weeks

Med andre ord, optimismen øker og han er på bedringens vei!
 
Kort om lånesoldatene
Ji Sung Park
Park har meldt at han gir seg etter sesongen. Han har spilt 19 kamper for PSV i år, men har slitt mye med en kneskade og har bekreftet at dette blir hans siste år som profesjonell spiller. Han spilte 20 kamper for QPR i 2012. Han spilte hele kampen mot Roda på lørdag, og gjorde en grei figur med en assist på 1-0 målet.

Adel Taarabt
Morsomt fenomen, denne marokkaneren. Fra å være benkesliter og sitte på tribunen har han virkelig fått en ny start i den italienske storklubben AC Milan. I går var han en av 12 innbyttere mot Lazio, og ble sittende. Men han har notert seg for 2 scoringer, blant annet mot stormakten Napoli, på sine 5 kamper.

Julio Cesar
Julio Cesar gikk noe uventet til den amerikanske klubben FC Toronto, blant annet med sønnen til Stabæk trener Bob Bradley, nemlig Michael Bradley, som spilte tidligere i år for Roma og Jermaine Defoe, som QPR hadde svært lyst på. Han har startet de to siste kampene for Toronto, og har nok veldig lyst på en VM plass for moderlandet Brasil. Så får vi vente og se om han får fornyet tillit etter Confederations Cup, for det har ikke blitt noe fotball på den brasilianske storkeeperen fra Inter, med unntak av 4-0 tapet over Everton, hvor det ryktes om at han sto en brukbar kamp.

Loic Remy
Den franske spissen kom til QPR, veldig uventet for de fleste. Han har ikke noe å Championship å gjøre, og da Newcastle kom med et lånetilbud, var han ikke vond å be. På 23 kamper har han scoret 13 mål for "den franske invasjon", som på det meste besto av hele 14 franske spillere! Han har blitt en publikumsfavoritt for The Magpies og vi får håpe å se den franske storscoreren hos de hvite og blå neste sesong NÅR vi rykker opp :-)

Esteban Granero
Esteban Granero, den tekniske midtbanespilleren fra Real Madrid, er for øyeblikket på lån til Real Sociedad, men har kun spilt 3 kamper siden låneperioden gikk i boks, men han ble skadet i september og regnes med å være tilbake om ikke alt for lang tid.

Samba Diakite
Midtbanespilleren, som har 23 kamper for QPR, er for tiden på utlån til Watford. Han har spilt 3 kamper og allerede pådratt seg et rødt kort, noe han er kjent for. Midtbanespilleren fra Mali har ikke fått spille i år for QPR, så et lån var nok greit.

Tom Hitchcock
Mange har undret over hvorfor Harry lånte denne Hitchcock ut, spesielt da Austin ble skadet. Tom har gjorde sine saker svært bra i Crewe Alexandra, den første av to klubber han har vært utlånt til. For øyeblikket befinner han seg i Rotherham. I Crewe noterte han seg for 3 mål på 6 kamper, mens for øyeblikket har han scoret 2 mål for Rotherham, som spiller i League 1. Han spilte kun 23 minutter på lørdag mot Peterborough. Han har kun startet 2 kamper for Rotherham på over 2 måneder, så det er kanskje ikke så merkelig at Harry lånte han ut?

Stephane Mbia
Den 1.90 meter høyre midtbaneankeret som også kan iklé stopperrollen, har spilt en viktig rolle i klubben han er leid ut til, nemlig Sevilla. Han har spilt 14 kamper og scoret 1 mål, og spilt midtbane for det meste. Han spilte hele kampen i går mot Osasuna og ifølge rapporter gjorde han en bra kamp.

Det kommer til å bli en uhyre spennende avslutning for oss QPR supportere, og det starter allerede mot Wigan tirsdag 25.02. De resterende kampene kan du følge live her på hjemmesiden, så det er bare å tune inn!