Av STIAN KARLSEN

JET ble utlånt til MK Dons i begynnelsen av februar, etter at Jimmy hadde vurdert ham bak både Polter og Washington på spissplassen. I MK Dons startet han kamper til å begynne med, men de siste fire kampene har han blitt plassert på benken. Han har startet tre kamper etter at låneavtalen ble signert og har fremdeles tilgode å kjenne på nettkjenning i MK Dons-trøya. 

Ikke i planene
- JET passet ikke inn i planene mine og vi bestemte oss for å låne ham ut. Da kunne vi senke kostnadene til QPR og samtidig kunne spilleren få spilletid

Jimmy Floyd Hasselbaink er klar på at JET ikke inngår i hans plan for å få QPR fremover og syntes det er bedre at andre tar lønnsutgiftene hans og at han spiller,  fremfor å tvinne tommeltotter på kampdager

JET signerte på en treårskontrakt da han kom fra Bristol City i sommer og låneavtalen med MK Dons gjelder ut sesongen. Den tidligere Arsenal-spilleren har spilt 15 kamper for QPR denne sesongen og scoret fem mål. En ganske god statistikk til "vrakgods" å være. Vi får stole på at Jimmy vet hva han driver med i detter tilfellet! 

U R´sss

Har du en liten time til overs så er også tirsdagens QPR fans forum med Jimmy Floyd Hasselbaink, Les Ferdinand og Lee Hoos nå tilgjengelig.