Etter krisekampen mot Fulham sist helg så fikk mange av de samme guttene fornyet tillit mot Bolton. Tozser var ikke en av dem og ble erstattet av Karl Henry til dette oppgjøret, mens Washington tok over for Polter på topp.

Vi har ellers for tiden en ganske forutsigbar førsteellever, noe som er et resultat av at spillerstallen er kuttet betraktelig og at vi for tiden har lite skader.

Tilbake til normalen
QPR var tilbake til sitt vanlige "jeg" i den første omgangen. Etter kollaps og 0-3 til pause sist så vendte det sjansefattig og 0-0 denne gangen.

Conor Washington var riktignok nær da han dro av sin mann, men Ben Amos i Bolton-buret dro frem en glimrende redning. Regn og vind bidro til at det ble få høydepunkter på Reebook i første omgang.

Bolton tar ledelsen
Bolton er et bunnlag, og spiller som et bunnlag. Dette til tross for klingende navn som Amos, Spearing, Pratley og evigunge Heskey. Ser ut på papiret som et lag som burde klare seg ok i championship, men det fungerer ikke.

El Khayati hadde kommet inn for Hoilett etter drøye timen spilt, og få minutter senere la han et strøkent innlegg som burde ført til QPR-ledelse. Problemet var at i andre enden av innlegget var det høyreback Perch som var plassert. Han beviste hvorfor han er høyreback og sjansen var spolert.

Bolton gikk nesten umiddelbart i angrep og tok ledelsen. Clough ladet på hjørnet av sekstenmeteren og sendte avgårde en kule med høyrebeinet. Smithies kan ikke lastes og scoringen var vakker! QPR under 1-0 mot bunnlaget etter 68 minutter.

Utligning på overtid
I regnet og vinden gikk minuttene unna uten at QPR viste noe som kunne tyde på utligning. Polter inn for Mackie og Chery for Henry var grepene som ble gjort fra benken.

I det tredje overtidsminuttet kommer utligningen, nesten ut av intet. Matt Phillips kjører en overstegsfinte og drar seg forbi sin mann. Med venstrebeinet fra drøye 20 meter kliner han til med en markkryper. Ballen går inn bak en Ben Amos som ikke bør være nevneverdig fornøyd med sitt keeperarbeid. Stakkars Bolton, men typisk for et bunnlag og få slike avslutninger. Bolton har seks poeng opp til trygg plass etter denne kampen.

Da ender altså 1-1, og selvsagt kan vi være mest fornøyd mede det utfallet.

Jevnt
1-1 var likevel et rettferdig resultat. Få avslutninger på mål (2-2) og 51/49 i ballbesittelse forteller om en svært jevnspilt affære. Hjemmelaget med klart mest og spille for da QPR ligger i et aldri så lite vakuum for øyeblikket. Greit å forbli i dette vakuumet ved å unngå tap mot bunnlagene. Det må vi ta med oss.

Bolton-QPR 1-1 (0-0)
Clough (68), Phillips (90+3)

QPR: Smithies, Perch, Onuoha, Hall, Konchesky, Hoilett (El Khayati 62), Mackie (Polter 73), Henry (Chery 80), Luongo, Washington, Phillips