AV EVEN LÜBECK

En ordentlig gladmelding kom da Ravel Morrison ble kronet til "Player of the Month" i Sky Bet Championship.

Med sin elegante teknikk og overblikk har han fort blitt en publikumsfavoritt blant QPR-fansen, og mange hadde nok ønsket at vi hadde signert denne West Ham-spilleren for godt, ikke bare på lån.

Statistikk for Ravel i mars måned
I mars måned har han spilt 7 kamper av 7 mulige og scoret hele 5 mål, sammen med 1 assist. Han ble også kåret til QPR's MOTM (QPR's Man of the Match) i 3 kamper på rad, mot Birmingham, Yeovil og Brighton syntes folket fra Loft for Words at han var QPR sin beste spiller. Vi tar et lite tilbakeblikk på de 7 kampene Morrison spilte i mars måned, og hvorfor han har ble kåret til månedens spiller i den nest øverste ligaen i England.

Banens soleklart beste
I kampen mot Birmingham var han banens soleklart beste spiller og scoret 2 mål. Det første målet hans var et nydelig frispark fra 20 meter som gikk via Birmingham sin keeper og i mål. Det andre målet var en skikkelig lagscoring, der Jenas gjorde forarbeidet og serverte Morrison på sølvfat. Ravel breisida kula i kassa, og noterte seg for dagens andre scoring. En fin måte å innlede mars måned på for den unge urokråka!

I bortekampen mot Brighton var han en av få lyspunkt på et ellers så svakt QPR lag, som ble avkledd defensivt. Den neste kampen, mot Yeovil, var han tilbake i storform og innkasserte nok en gang 2 kasser. Den første scoringen til Morrison var en skikkelig praktscoring! En liten dragning forbi en liggende Yeovil spiller og vips, rett i krysset med den kula! Han tegnet seg for dagens andre scoring på overtid, som kronet en skikkelig bra kamp av hele laget og spesielt Ravel!

Han scoret sitt siste mål i måneden mot Middlesbrough, en nydelig scoring på overtid. Zamora stusser ballen videre til Morrison, som tar med seg ballen mot 16 meteren og smeller ballen i nettet og avgjør kampen. Herlig!

Positiv både på og utenfor banen
Som vi ser, har han imponert stort i det siste og vært en viktig del til at QPR ligger på en finfin 3.plass med 7 kamper igjen. Bra overblikk, god med ball og et godt skudd er egenskapene til Ravel, sammen med en noe småfrekk hårsveis!

Harry forteller til QPR.co.uk at han er svært fornøyd med unggutten, både på og utenfor banen. Han håper at Ravel vinner prisen for april måned også!

Vi får inderlig håpe at vi får beholde Ravel ut sesongen og at han kan være med og avgjøre både semiene som spilles 8. eller 9. mai og returkamp 11. og 12. mai, og ikke minst playoff finalen på Wembley 24. mai!

De andre nominerte i kategorien "Player of the Month" var Christophe Berra fra Ipswich, Watfords spiss Troy Deeney og Bournemouths back, Simon Francis, men Ravel stakk av med den gjeve prisen.

Dunne tar en sesong til i hoops
En annen gladmelding(?) kom forøvrig på torsdag ved 10 tiden, da vi fikk bekreftet at Richard Dunne har signert for ett år til og blir med det opp i Premier League med sin erfaring og ekstreme styrke!

Dunne forteller at han er glad og at han, etter flere år med skader, endelig har fått spilt mange kamper og trives stort. Han håper også at vi kan avslutte med opprykk, det hadde vært den ultimate avslutningen på en halvveis Championship sesong!