Jimmy Floyd Hasselbaink startet med uforandret mannskap etter seieren mot Derby i midtuken. Det betød at Clint Hill hadde klart å stable sin 37-årige kropp nok på beina til å gjøre en innsats. Det skal vi nok være veldig glade for!

Alex Smithies stilte opp i mål bak en bakre firer av James Perch, Gabriele Angella, Clint Hill og kaptein Nedum Onuoha. På midtbanen fant vi igjen samarbeidet Alejandro Faurlin og Karl Henry, med Matty Phillips og Junior Hoilett i hver sin kantrolle. Chery spilte i 10`er rollen som støtte bak en ensom Polter på topp.

God progresjon
Dette ble den tredje strake seieren på Loftus Road foran et entusiastisk hjemmepublikum. Hoilett, Polter og Chery scoret målene i det som blir en av høydepunktene i løpet av sesongen

Hoilett åpnet scoringsballet med stil etter 38 minutters spill. En nydelig scoring hvor han curlet ballen inn i det lengste hjørnet til Brentford-keeper Button. De to siste scoringene kom med fem minutters mellomrom i den andre omgangen. Den første fra Polter og den siste fra Chery som sørget for at Brentford ble fullstendig motløse. La oss håpe at vi begynner å se konturene av det Jimmy Floyd Hasselbaink arbeider med til daglig. Det begynner å ligne noe...

Jevn innledning
I en livlig åpning var QPR det første laget til å registrere et skudd på mål. Faurlin ble felt på drøye 20 meter Junior Hoilett sitt skudd så ut til å være på vei opp i hjørnet, men Button var på plass og reddet skuddet.

I den andre enden ble en svak Angella-pasning snappet opp av bortelagets Canos. Samme mann avsluttet, men på utsiden av målet til Smithies.

Kampen bølget frem og tilbake i den første omgangen og Chery var nestemann ut til å teste Button. Avslutningen til nederlenderen fra skrått hold hadde Brentford-keeperen derimot grei kontroll på.

Brentford sin toppscorer ville også vise seg frem. Alan Judge prøvde seg med et skudd fra langt hold, men det ville seg ikke helt for den vanligvis så treffsikre spissen denne ettermiddagen.

Junior Hoilett viste vei
Så var det tid for kampens første scoring. Hoilett lurte seg forbi McCormack, skjærte inn i banen og fikk ballen over på sin foretrukne fot, den høyre, og skrudde ballen opp i taket på nettmaskene. Skuddet var utagbart for Button og ekstatisk for hjemmefansen. Nydelig prestasjon og nydelig scoring av kanadieren.

Minuttet senere var Brentford og Woods svært nære en utligning, men skuddet fra drøye 20 meter gikk stang ut. Denne gangen var marginene på QPR sin side, og det må man ha av og til.

Hoilett scoret kampens første

Temperatur
Den andre omgangen fikk gnist umiddelbart på grunn av en takling fra Karl Henry på Woods. Dommer Graham ga tilslutt begge spillere gult kort etter håndgemenget i etterkant av taklingen. Stemningen og temperaturen i matchen var dermed satt…

Judge prøvde seg igjen noen få minutter ut i omgangen, da han dro seg inn i feltet og curlet ballen en liten halvmeter over målet.

Øyeblikket etter var Chery frempå med et knallhardt skudd. Avslutningen gikk rett på Button som mesterlig klarte å holde ballen.

Lå i atmosfæren, to på "rappen"
Stemningen på tribunene var god og man kunne føle at ”noe var på gang”. Onuoha satte inn en nydelig takling på Woods som gjorde at Chery og QPR kunne kjøre kontra. Chery tredde gjennom Polter som ikke nølte i avslutningen og banket ballen inn bak Button til 2-0. Lekkert!

Fem minutter senere var det utrolig nok scoring igjen. Faurlin var denne gang servitør og serverte ballen pent til Chery som avsluttet på nydelig vis. Chery sin andre scoring denne uken. Han rakk akkurat å sluittføre feiringen av scoringen før han gikk av banen til stående ovasjoner og ble erstattet av Massimo Luongo.

Mot slutten av matchen fikk både Karl Henry og Sebastian Polter den samme tilbakemeldig fra hjemmepublikummet (trampeklapp) da de ble erstattet av El Khayati og Jamie Mackie.

Det ble til slutt en overbevisende seier og Matt Phillips var nær ved å sette inn enda en ydmykende scoring på overtid, men gjestenes kanskje beste spiller, Button, reddet avslutningen.

Et utsolgt Loftus Road kunne tusle ut av stadion på lykkelig vis etter at Rangers endelig hadde revansjert det forsmedelige 1-0 tapet på Griffin Park i det motsatte oppgjøret. Hvilken deilig revansj!

Fra utskjelt til dagens "Man of The Match"
Dagens mann, blant mange gode, var Karl Henry. Den mye utskjelte spilleren var den som holdt lagdelene sammen og ryddet unna i stor stil denne ettermiddagen. Gode taklinger, flink til å bryte, god oversikt og utlyste en selvtillit i spillestilen som man ikke trodde eksisterte hos Karl Henry. Veldig, veldig god skal han ha vært i følge rapportene.