Av STIAN KARLSEN

Michael Doughty har vært på lån i Swindon siden slutten av januar. Mandag kveld var nok den svarteste dagen siden han ankom gamleklubben til Jan Åge Fjørtoft. 

Scunthorpe på bortbane så på papiret ut som en svært jevn batalje. Slik ble det ikke, og hjemmelaget ga seg ikke før det sto 6-0 på resultattavlen. Total kollaps for Doughty & co. 

Fin inntreden
Da Doughty kom til Swindon så gikk det fire kamper før laget tok sin første seier, men da Doughty scoret to mål mot Colchester i midten av februar så gikk klubben inn i en veldig god periode. Laget vant fire strake kamper og var ubeseiret på seks kamper, med Doughty som en av lagets viktigste brikker. 

Den siste uken har det likevel blitt blytungt. Fredag ble det 1-4 for Wigan hjemme på County Ground og dette ble altså fulgt opp med seksmålstap mot Scunthorpe. 

Doughty skal tilbringe resten av sesongen i Swindon Town. Han har spilt 12 kamper og scoret 4 mål frem til nå. Han får spilletid og opparbeider seg erfaring, men det gjenstår å se om 23-åringen klarer å slå gjennom i QPR. Kontrakten hans med QPR går nemlig ut til sommeren. 

Andre QPR-referanser
QPR hentet Massimo Luongo og Ben Gladwin fra Swindon sommeren 2015. Totalsummen for disse to var på £4 mill. 

Luongo har vært, og er, en nyttig spiller for QPR og for det australske landslaget.

Når det gjelder Gladwin så fikk han knapt prøvd seg i QPR-trøya før han ble lånt tilbake til gamleklubben. Der spilte han en del kamper før han dro videre på lån til Bristol City og pådro seg en kneskade som holdt ham utenfor spill en stund. Nå er han matchfit igjen og siste nytt er at han er tilbakekalt fra sitt låneopphold i Bristol for å bidra i W12 resten av sesongen. Hasselbaink har lyst til å finne ut om Ben er førstelagsmateriale foran neste sesong.