Troppen er skadeskutt, men det er uansett en dårlig unnskyldning for å reise tomhendt hjem fra Bournemouth.

Bakover på banen var det ganske likt hva det har vært hele sesongen. At Robert Green har Simpson, Hill, Dunne og Assou-Ekotto foran seg er ingen stor overraskelse.

Midtbaneleddet bestod av Traore og Hoilett på flankene samt Carroll, Morrison og og Jenas sentralt. På topp hadde Harry gitt Maiga en sjelden startmulighet.

Det sikreste tegnet på en skadeskutt tropp var imidlertid at Luke Young var i troppen og satt på benken i denne matchen. Det var første gang denne sesongen for den uvanlig skadeforfulgte backen.

Hill skadet
Allerede i åpningsminuttet ble kaptein Clint Hill liggende med en hodeskade, og spillet ble stoppet i nesten 5 minutter. Vår fryktløse kaptein fikk ristet av seg det som så ut til å være sterke smerter og fullførte kampen.

QPR best i starten
Våre gutter var de beste på banen i første halvdel av første omgang og fikk testet, vår gamle skuddstopper, Lee Camp i Bournemouth buret ved flere anledninger.
Farligst ble det da Hoilett satte opp Jenas for skudd, og da Morrison prøvde skuddfoten cirka midtveis i omgangen. Camp var med på notene ved begge anledninger med gode inngripener.

Scoring rett før pause
Etter at QPR hadde styrt begivenhetene i innledningen så kom Bournemouth til hektene og produserte endel i siste halvdel av omgangen. Hjemmelagets toppscorer Grabban var farlig frempå flere ganger, men klarte ikke overliste Green.
På overtid kom likevel scoringen til hjemmelaget. Ian Harte slår en perfekt skrudd corner og Elphick satte ballen tilsynelatende enkelt i mål med pannebrasken. Ikke imponerende forsvarsspill av Dunne ved scoringen, og i tillegg fikk han en hodeskade og måtte avslutte med hodebandasje.

Scoring rett etter pause!
Mange misfornøyde supportere i pausen, men de skulle få litt å glede seg over rett etter at den andre omgangen var i gang. En brilliant ball fra Carroll fant Traore som tok den ned på brystet og satte ballen forbi Lee Camp med venstrebeinet. 1-1 og QPR var defitivt tilbake i denne matchen.
Dessverre ble ikke scoringen starten på en offensiv fra QPR, men Bournemouth slo hardt tilbake. Toppscorer Grabban viste hvorfor han er toppscorer og utnyttet horribelt forsvarsspill da han satte inn sitt 20 mål for sesongen da timen var spilt. 2-1 og tilbake i gjørma...

Harry Arter-time
Hjemmelagets midtbanespiller Harry Arter fant ut at det var på tide og vise seg frem på både godt og ondt. Først testet han skuddfoten mot Robert Green som måtte gjøre sitt ytterste for å hindre å ta en tredje ball ut av nettmaskene, så fant han ut at en grusom tofotstakling på Hoilett var på sin plass. Taklingen ble belønnet med et meget fortjent rødt kort, og det var fremdeles 20 minutter igjen å spille. Da hadde allerede Harry satt innpå Charlie Austin i et forsøk på å få mer offensivt trykk.

Nå skulle QPR kjøre dette oppgjøret inn mot siste pipeblås!

Det skjedde nok ikke og Bournemouth forsvarte seg heroisk. Traore og Jenas måtte vike plass for Zamora og Benayoun noe som førte til at vi avsluttet kampen med to spisser på topp. Hoilett fikk en god mulighet etter veggspill med Austin, men avslutningen gikk rett over målet til Lee Camp.

Store muligheter i avslutningen
Ettersom QPR satset offensivt åpnet det seg rom for kontringer. Grabban fikk en gigantmulighet på en slik en, men en særdeles god Green sørget for at QPR fremdeles kunne jakte utligningen. Ian Harte fikk også testet Green med et kjempeskudd, men igjen gikk vår bestemann seirende ut av duellen med en kanonredning.
QPR fikk en siste stor mulighet på corner hvor laget fylte på med alt av mannskap, inkludert Green, i sekstenmeteren til Bournemouth. Corneren endte på hodet til Dunne som fikk til en bra avslutning, men på streken sto Pitman og klarerte. Dermed endte det med 2-1 til hjemmelaget.

Leicester ble klar for Premier League som følge av at vi tapte i dag. Vi gratulerer revene med et velfortjent opprykk!
Resten av resultatene denne ettermiddagen svekket heldigvis ikke playoff-sjansene våre og det ser i så måte fremdeles helt ålreit ut...

Selv om det er bittert å tenke på at Burnley hadde vært innen rekkevidde dersom vi hadde hatt bedre flyt og form de siste par kampene.

QPR's bestemann var i dag ikke vanskelig å velge. Robert Green leverte flere toppklasseredninger og var dagens mann. Det samme kan neppe sies om Richard Dunne som feiret nyskrevet kontrakt med en av sine svakeste forestillinger i QPR-trøya.

QPR: Green; Simpson, Hill, Dunne, Assou-Ekotto; Jenas (Benayoun 72), Hoilett, Carroll,
Traore (Zamora 80); Morrison; Maiga (Austin 65).

Ubenyttede innbyttere: Murphy, Henry, Young, Yun