Cardiff jakter playoff og QPR hadde ingenting å spille for i dette oppgjøret. Cardiff har en god statistikk hjemme på Millenium denne sesongen, men klarte aldri bryte gjennom QPR-forsvaret denne ettermiddagen.

Kampen endte 0-0 og QPR fortjente å få med seg det ene poenget. Solid defensivt, men ikke akkurat spennende offensivt. Kort oppsummert.

Matt Ingram fikk sin debut for QPR, og gjorde jobben sin prikkfritt, mot Cardiff. Enda en god keeper, noe som gjør at vi nå er litt bortskjemte på denne plassen av banen.

Forsvaret bestod lørdag av en friskmeldt Hill, som sammen med Hall utgjorde midtstopperparet. Onuoha på høyre og Konchesky på venstreback.
På midtbanen fant vi denne gang Phillips, Henry, Luongo og Faurlin, mens Chery var støtte til vår tyske venn Polter på topp.

Ufarlig
Den første omgangen av kampen mot Cardiff kan vi glatt hoppe bukk over. 0-0 og ingen av keeperne hadde vært i aksjon for at resultatet skulle holde seg målløst. QPR hadde de lengste periodene med ball, men på den siste tredjedelen av banen så var laget rett og slett ikke skarpt nok. Underholdningsverdien var laber, men QPR kunne tusle fornøyd i garderoben vel vitende om at det ikke var bortelaget som skulle stå for underholdningen.

Mer liv
Den andre omgangen bestod faktisk av noen målsjanser, og kampen åpnet seg endel opp, spesielt i de siste 20 minuttene. Etter 55 minutter testet Phillips skuddfoten og tvang frem en første redning av Marshall i Cardiff-buret. Utover i omgangen var det hjemmelaget som sto for det meste av regien på gressmatten. Klimakset oppstod på overtid da Zohore klarer å få ballen forbi Ingram, men Clint Hill får klarert på linjen. Det gjør at QPR kunne ta med seg ett velfortjent poeng til hjemmelaget og fansens store frustrasjon.

Ett godt stykke arbeid av våre gutter!

Vår beste
QPR´s bestemann denne gangen var Matt Ingram. I debuten sin hadde han noen viktige redninger mot slutten av matchen og virket ellers som stødigheten selv fra sin keeperposisjon. Det holder til vinner av dagens kåring. Av andre så lar man seg rett og slett igjen imponere av 37-åringen Clint Hill. Den mannen fortjener ny kontrakt!

Cardiff-QPR 0-0 (0-0)