QPR sliter med skadeproblemer om dagen og det gjør seg synlig også resultatmessig.

Green kan neppe lastes for de dårlige resultatene den senere tiden, og er ei heller skadet så han startet som vanlig som burvokter mot Leeds.
Foran ham var det Hughes og Onuoha på sidebackene mens Hill og Dunne utgjorde midtstopperparet.

På midtbanen fikk Jenas sjansen fra start sammen med Morrison og Henry sentralt. Traore og Hoilett skulle skape bredde på midten. Kevin Doyle har blitt vår nye targetmann på topp alene.

Frisk åpning
QPR viste de første minuttene at tenningen og innstillingen ikke skulle være noe problem denne gangen. Laget gikk aggressivt til verks og spilte god fotball i innledningen. Det var moro så lenge (eller kort om du vil...)

McCormack-show
Ross McCormack har vært veldig god for Leeds den senere tiden. Dette visste Richard Dunne og han måtte ty til ufine midler for å stoppe ham. Dommeren syntes det kvalifiserte til straffespark, noe som virket riktig. Klønete av Dunne, og litt klønete av McCormack som ønsket å ta straffesparket selv.

Robert Green var lynhurtig nede i sitt venstre hjørne og reddet straffesparket fra McCormack ganske enkelt. To minutter senere skulle spissen likevel få nettsus, men denne gangen etter frispark. Frisparket, som var feil idømt, kom etter at Traore felte Rudolph Austin på kanten av sekstenmeteren .McCormack får kreditert scoringen selv om ballen var innom Doyle på veien.

Formasjonsendring og Jenas-scoring
Redknapp var igjen tvunget til å gjøre endringer. 4-5-1 ble gjort om til 4-2-2 for å gi Doyle mer støtte på topp. Nettopp Doyle var involvert da Jenas scoret utligningen rett før pause. Nesten ut av ingenting så spiller Jenas glimrende vegg med Doyle og setter skuddet klinisk bak Butland i Leeds-buret. Viktig å få den scoringen før hvilen.

Stor sjanse
Rett etter garderobehvilen kom QPR sin største sjanse til å ta ledelsen. Ravel Morrison tredde gjennom Traore som plutselig var alene med Butland. Avslutningen fra kloss hold var derimot Butland godt med på og gjorde et suverent keeperhåndtverk til vår fortvilelse.

Rotete 2 omgang
Kampen ble rotete utover i 2 omgang og underholdningsverdien var rett og slett dårlig i lange perioder. Nærmest avgjørelse for Leeds var nyervervelsen Connor Wickham som kom nær ved to anledninger. Først skudd like utenfor før han testet Robert Green sine ferdigheter med en heading mot slutten av oppgjøret.
På overtid satte Clint Hill ballen i mål på en volley, men ble helt korrekt avblåst for offside. 1-1 var et selvsagt resultat siden ingen av lagene vile være fornøyd. Nå ser det ut til at vi må konsentrere oss om å sikre en play-off plass.

Best på QPR var Robert Green og Armand Traore. Ravel Morrison viste også litt av potensialet som ligger der.

På den negative enden finner man Richard Dunne som ikke hadde dagen. Han var litt for treg i nesten samtlige situasjoner og på klønete vis ble det et straffespark i mot. Her finner vi også Junior Hoilett som, i det hele og store, er en vandrende skuffelse for tiden.

QPR-Leeds 1-1 (1-1)
Mål: McCormack 14, Jenas 44
Tilskuere: 16494
Dommer: Chris Foy

QPR: Green,Hughes,Dunne,Hill,Onuoha,Morrison (Benayoun 85),Traore,Hoilett (Keane 62),Henry,Jenas (Carroll 81),Doyle
Ubenyttede innbyttere: Yun, Murphy, Sendles-White, Maiga