Av: EMIL FJELD OLSEN

Det var et godt lag vi skulle opp mot i dag, mens Sheffield Wednesday har overrasket positivt denne sesongen, har vi gjort det motsatte.

Laget som entret Hillsborough tirsdag kveld innebar følgende enringer fra lørdagskampen. Konchesky, Hoilett og Mackie ble erstattet av Angella, Tozser og El Khayati.

Uglene med tidlig grep
Det er vertene som tar tak i kampen. De første minuttene ypper de seg og kommer nære flere ganger. Vingen Wallace blir først tredd igjennom før han skyter like over, minuttet senere prøver han seg igjen fra distanse, utenfor heldigvis.

Hjemmelaget holder på ball, men sliter etterhvert å bryte gjennom Angella og Hall. På motsatt ende slites det med pasningspresisjon fra start av.

Etter en drøy halvtime er vertene frampå igjen, en ny relativt stor sjanse blir registrert i det en spiller blir spilt i gjennom alene mot Smithies, heldigvis er sistnevnte på og avverger hjemmeledelse.

Kjedelig omgang
En kjedelig omgang ender ikke overraskende 0-0. Hjemmelaget spilte best, men det var ingen super oppvisning. Vi klarte aldri å sette preg på kampen, men holdt tett utover omgangen. Foruten noen småstore sjanser var dette en lite underholdene omgang.

"Saved by Smithies"
Andre omgang er ikke alt for mange sekunder gammel når hjemmelaget blir tildelt straffespark. Onuoha er for sein og straffen er helt grei. Hele kroppen innså at dette gikk mot enda et tap, men nytt håp ble tent da Smithies reddet straffen fra Nuihu.

Tozser fikser ledelse
Strafferedningen snudde stemningen i kampen. Etter 57 minutter ender ballen hos Tozser på ca 20 meter som ungareren ikke nøler med å banke til. Herlig volleygoal!

Målet ga ytterligere giv noe som resulterte i et mer fungerende angrep.

Men gleden ble kortvarig, bare fem minutter faktisk. Mannen bak straffebommen utlikner med pannebrasken fra kort hold.

Vondt ble nesten verre tre minutter senere da enda en heading fra kort hold blir levert, like utenfor.

Debbet ut i uavgjort
Syv minutter før slutt er Smithies god igjen da han får tippet et skudd med god retning til hjørnespark.

Minuttet før slutt roper Hillsborough på straffe da Lee går ned, dommer vinker spillet videre, phjuu.

Kampen avsluttes med enda en god redning av Smithies og kampen ender 1-1.

Uavgjort borte mot Sheffield Wednesday er på ingen måte noen krise. Kvaliteten på kampen var ikke så bra. Hall var som alltid solig, og med strafferedning og flere gode redninger må selvsagt også Smithies nevnes. Ellers trenger ingen nevnes verken spesielt positivt eller negativt.

Sheffield Wednesday - QPR 1-1 (0-0)

QPR: Smithies; Onuaha, Hall, Angella, Perch; Phillips, Tozser, Henry, Luongo, El Khayati(Mackie 79); Washington(Polter 73)