Av STIAN KARLSEN

Det er altså bare Conor Washington som har blitt tatt ut i en EM-tropp av våre spillere. Den som var nærmest utenom ham må ha vært Daniel Tozser, som spilte de fleste av Ungarns kvalikkamper. Dessverre for Tozser ble han, noe overraskende, vraket. 

Fire QPR-relasjoner i EM
I tillegg til Conor Washington er det imidlertid tre stk. som har en relasjon til QPR i EM 2016. To engelskmenn har vært i QPR. Først og fremst Raheem Sterling som aldri fikk obligatoriske kamper for QPR, men har sin fartstid som ungdom i klubben før han gikk til Liverpool i 2010. 

Den andre er Kyle Walker som var på lån hos QPR fra Tottenham i opprykks-sesongen 2010/11. Dette var før gjennombruddet hans i Tottenham og han spilte 20 kamper for oss og var særdeles overbevisende. 

Det samme kan ikke sies om ungarske Tamas Priskin som også var på lån i 2010. Han spilte 13 kamper for QPR og scoret ett mål, men de fleste var enige om at det var best for alle parter om at det ikke ble noen permanent tilværelse på Loftus Road. 

Washington starter?
Conor får trolig spilletid i EM, men de fleste eksperter mener at han ikke starter matchen mot Polen. Dette til tross for at han har scoret 2 mål på 4 landskamper. Den siste mot Hviterussland i slutten av mai. Det er forventet at Lafferty (Norwich) og Ward (Nottingham Forest) starter på topp for grønntrøyene. 

Det skal nevnes at Conor Washington fremdeles venter på sin første nettkjenning i QPR-trøya etter overgangen fra Peterborough i januar. Vi håper på et lite gjennombrudd under EM og Hasselbaink får tilbake en spiller stinn av selvtillit!

Vi kler oss i grønt i dag. Go Conor!