AV STIAN KARLSEN

Harry Redknapp har sagt at dette skal være et rolig vindu for QPR, og står for dette også i inngangen til den siste uken hvor vinduet er åpent.

-Det ville være bra å få inn en angriper og så ser vi på muligheten til å bringe inn en forsvarer også. Håper på at den siste uken av ovetgangsvinduet ikke blir spinnvill.

-Vi har i hovedsak vært ganske heldige med skadesituasjonen, men man trenger en god stall nå som det drar seg til.


Ny høyreback?
Danny Simpson er ute med ryggskade og Harry ønsker seg en høyreback på lån. Rod Fanni fra Marseille er nevnt som alternativ. En erfaren back på 32-år med internasjonal erfaring.
Overgang i vasken?
22-åringen Ishak Belfodil var visstnok på vei til W12. Han har vært i London et par dager og var klar til å signere, men årsaken til at han ikke har gjort dette er at QPR krevde ha en utkjøpsklausul etter at lånet på seks måneder var ferdig. West Ham har også vist stor interesse for den unge spissen.

Vurderer bud på £ 700 000
The Sunday Mail melder at Redknapp vurderer å legge inn bud på Stevie May. Dette er en lovende 21-åring, spiss, som til daglig spiller i St.Johnstone i Skottland og skal være et svært lovende prospekt.

Crouch + QPR = Kontinuerlig rykte
Ryktene om at Crouch returnerer til Loftus Road slo god fart i uken som gikk. Mark Hughes (Stoke-manager heldigvis...) har avkreftet at Crouch forlater klubben i dette vinduet, men ryktene er så mange og klare at vi avskriver det ikke helt uansett. Redknapp sier at denne overgangen er urealistisk og at QPR ikke har gjort noen forsøk på å hente "langemann" i dette transfervinduet.

Harry vil ha avklaring
Om Tom Carroll, som er på lån fra Tottenham, spiller i QPR eller Tottenham etter at vinduet stenger er fremdeles usikkert. Harry oppfordrer Tim Sherwood (manager Tottenham) til å ta en avgjørelse så hurtig som mulig for og eventuelt kunne hente en erstatter i dette vinduet.

Jordan Rhodes
Rhodes er en ettertraktet herremann og Blackburn skal visstnok være villige til å selge dersom prislappen som betales ligger i området £8 mill. Redknapp mener den prisen er for stiv og tror ikke Blackburn er villige til å senke kravene. Dette er nok et utspill for å vise sin interesse og gjøre et forsøk på å prute ned prisen. Rhodes har nettet 16 ganger for et Blackburn-lag som ikke har vært all verden denne sesongen. West Ham og Nottingham Forest har også vist interesse for den unge spissen også.

Snuser på ung Auxerre-spiss
I følge franske L'Equipe er Auxerre-spissen Paul-George Ntep et hett navn på blokka til Redknapp. Han ble observert i London denne helgen og spilte ikke for Auxerre sist seriematch, angivelig på grunn av skade. Newcastle har tidligere vært linket til franskmannen (bombe!)

Wright-Phillips på vei ut?
Harry Redknapp innrømmer at han prøver å bli "kvitt" både Wright-Phillips og Julio Cesar i dette vinduet for å frigjøre midler til å hente spillere. Problemet er at ingen lag på championship-nivå (eller under for den skas skyld!) har råd til lønnskravene til Shaun.

Julio Cesar bør det derimot være håp om finner seg annet beite i løpet av januar. Både for sin egen og QPR sin del. Han er for tiden sterkt linket til italiensk fotball. Cagliari og Sampdoria er nevnt.

U R'sss

Artikkelen vil oppdateres!