Av STIAN KARLSEN

Leicester har vært ett eneste langt eventyr det siste året. Laget lå dønn sist i Premier League neste hele forrige sesong, men fant formen da våren kom, og siden har de ikke sett seg tilbake. 

VI kjenner oss igjen i dette laget, og mange av oss har fått sympatier for dem i kampen mot de virkelig store lagene. Det kunne nesten like gjerne vært oss som plutselig fikk frem en Vardy eller en Mahrez. Det hadde i alle fall vært typisk oss og signert en Robert Huth. 

Motsetninger
Dessverre er det ikke oss som topper Premier League (nr 11 i championship er ikke helt det samme!), og det ser ikke ut til at dette Leicester-laget kan snuble. Syv poeng ned til Tottenham med fem kamper igjen å spille gjør at det etter alle solemerker blir et sensasjonelt seriegull. Tipset er at dette blir feiret på King Power Stadium i siste hjemmekamp mot Everton 7 mai. (bortekamp mot Chelsea gjenstår ei uke senere)  

175 000 for en hjemmekamp
Nylig ble billettene til den siste hjemmekampen lagt ut, og revet bort i løpet av kort tid. Nå ryktes det at billettene tar fullstendig av på svartebørsen og at prisene skal ha steget til himmels. 175 000 kroner for en fotballbillett er det fullstendige vanvidd. 

For oss venter Cardiff, Brighton, Reading og Burnley den neste ukene før Bristol City er siste hjemmekamp 7 mai. Det blir neppe så stor rift om billettene til disse kampene, men vi kan påvirke opprykksstriden i tre av disse kampene. Brighton og Burnley er to av tre lag som kjemper om de to direkte opprykksplassene, mens Cardiff fremdeles kan klare playoff. 

tabell.png
Slik så Premier League ut for nøyaktig ett år siden! Tro det eller ei...

Viser vei
Det Leicester gjør denne sesongen viser at alt er mulig i fotball. Selv for de "små" klubbene. Fascinerende hvordan Claudio Ranieri har utført denne snuoperasjonen med sitt lag. Leicester er absolutt et lag QPR kan sammenligne seg med og håpet om å en gang få oppleve noe slikt lever. 

Først av alt så må vi tenke på neste sesong. Nesten like vanskelig å klatre opp en divisjon som å vinne den over ser det ut til! 

Frem til da så tar vi på oss revekostyme.

So, what does the fox(es) sing?
"We´re going to win the league!"
 

Go Leicester!

U R´sss