Barnetfotballkamp

Det skal bli en klar seier over Barnet fra liganivå fem, så 3-0 i sesongens andre oppkjøringskamp var et resultat vi hadde grunn til å forvente. Viktigere var det at de fleste referentene var positive både til lagets  gjennomføring og til de fleste av enkeltspillernes evner og innsats.

Eze_Barnet
Eze scoret igjen!

Av DAG HÅKON HELLEVIK

Også denne gangen  stilte Steve McLaren med to ulike oppstillinger, men nå handlet det i større grad enn sist om et A- og et B-lag. «A-laget» fikk hele første omgang og et kvarter av andre, mens «B-laget» fikk de siste 30 minuttene.

Vår nye stopper Tony Leistner spilte denne gangen fra start sammen med Alex Baptiste og det vi ser som våre faste sidebacker, Darnell Furlong og Jake Bidwell. Tyskeren bjeffet instruksjoner og opptrådte som en sjef blir det meldt, noe vi i høyeste grad setter pris på å høre. Midtbanetrioen gir seg selv, Josh Scowen, Ryan Manning og Luke Freeman er den naturlige kombinasjonen i Mass Luongos feriefravær.

Fremover er valgmulighetene litt flere, men både Conor Washington og i enda større grad Ebere Eze får meget gode skussmål som støttespillere til høye Matt Smith. Begge scoret, slik begge gjorde mot Charlton, og Eze skapte en serie sjanser for både seg selv om omgivelsene.

Med unntak av Aramide Oteh var dette de samme som også delte på spilletiden mot Charlton. I tillegg fikk vi en forklaring på de mest påfallende fraværene. Både Sean Goss, Joel Lynch og Paul Smith sto over på grunn av små smeller under treningen i Portugal, mens rekonvalesenten Grant Hall fortsatt ikke regnes som sterk nok til å tåle kamptrening.

QPR - Barnet 3-0 (2-0)

Eze, Washington, Chair

Kampen gikk på QPRs treningsfelt på Harlington

Første 60 minutter: Ingram, Furlong, Leistner, Baptiste, Bidwell, Scowen, Manning, Freeman, Eze, Smith, Washington.

Siste 30 minutter: Lumley, Kakay, Owens, Phillips, Hamalainen, Wszolek, Cousins, Chair, Wheeler, Sylla, Bright-Samuel.

Rangers neste treningskamper er fredag og lørdag mot henholdsvis Staines Town og AFC Wimbledon. Da vil vi nok få se troppen delt inn i to lag som begge får sine fulle 90 minutter.