Spillerstall

13_Ingram

Draktnummer 1: Matthew Robert Ingram, keeper

Våren 2015, da Gaz Ainsworth og hans disipler i Wycombe var bare en playoffinale fra opprykk, ble Ingram ranket som den beste burvokteren i League Two.

29_Furlong

Draktnummer 2: Darnell Furlong, forsvar

Darnell var blant de beste i vår rekruttavdeling lenge.

03_Bidwell

Draktnummer 3: Jake Bidwell, Forsvar

QPR sikret seg 1. juli 2016 Brentfords lagkaptein og venstre back Jake Bidwell. Biene slo oss i tabellsammendraget i mai, men vi er åpenbart fortsatt den mest attraktive klubben!

04_Hall

Draktnummer 4: Grant Hall, forsvar

Grant Hall er en spiller Chris Ramsey kjenner fra Spurs, og er sammen med Alex Smithies et av de mer positive avtrykkene den tidligere manageren etterlot seg i QPR-stallen.

10_Goss

Draktnummer 6: Sean Richard Goss, midtbane

Sean Goss er født i Wegberg vest i Tyskland, åtte kilometer fra grensa mot Nederland, men er oppvokst i England og kan helt sikkert regne seg som engelsk dersom han skulle ønske det.

02_Freeman

Draktnummer 7: Luke Anthony Freeman, midtbane/angrep

Da Luke Freeman slapp til på A-laget til Gillingham i en alder av 15 år, satte han to rekorder. Han ble den yngste spiller noen sinne i en FA-cup-kamp, og han ble Gillinghams yngste A-lagsspiller noen sinne.

08_Cousins

Draktnummer 8: Jordan Cousins, midtbane

Jordan er født og oppvokst i Greenwich, nærområdet til Charlton Athletic, og frem til overgangen til W12 sommeren 2016 hadde han tilbrakt hele sin profesjonelle karriere der.

09_Washington

Draktnummer 9: Conor James Washington, angrep

Conor Washington har gått den samme karriereveien som Charlie Austin, og vi får håpe at sammenlikningene ikke kommer til å stoppe der.

39_Eze

Draktnummer 10: Eberechi Eze

Toppscoreren på QPRs rekruttlag denne sesongen er en ung nigerianer som kom til W12 i  sommer etter å ha fått sparken i Millwall i League One!