Spillerstall

01_Smithies

Draktnummer 1: Alexander Smithies, keeper

Uten Alex Smitihies i mål kunne høstsesongen 2016 blitt en reell katastrofe for QPR.

02_Freeman

Draktnummer 2: Luke Anthony Freeman, midtbane/angrep

Da Luke Freeman slapp til på A-laget til Gillingham i en alder av 15 år, satte han to rekorder. Han ble den yngste spiller noen sinne i en FA-cup-kamp, og han ble Gillinghams yngste A-lagsspiller noen sinne.

03_Bidwell

Draktnummer 3: Jake Bidwell, Forsvar

QPR sikret seg 1. juli 2016 Brentfords lagkaptein og venstre back Jake Bidwell. Biene slo oss i tabellsammendraget i mai, men vi er åpenbart fortsatt den mest attraktive klubben!

04_Hall

Draktnummer 4: Grant Hall, forsvar

Grant Hall er en spiller Chris Ramsey kjenner fra Spurs, og er sammen med Alex Smithies et av de mer positive avtrykkene den tidligere manageren etterlot seg i QPR-stallen.

05_Onouha

Draktnummer 5: Chinedum "Nedum" Onuoha, forsvar

I motsetning til sin forgjenger som kaptein, Joey Barton, er Ned en behersket fyr med akademiske talenter. Han er samfunnsbevisst som Joey, men i tillegg både skoleflink og veloppdragen til engelsk fotballspiller å være.

06_Lynch

Draktnummer 6: Joel Lynch, forsvar

Snart 29 år gamle Lynch har spilt litt over 300 kamper for tre klubber siden han ligadebuterte for Brighton som 19-åring.  

08_Cousins

Draktnummer 8: Jordan Cousins, midtbane

Jordan er født og oppvokst i Greenwich, nærområdet til Charlton Athletic, og frem til overgangen til W12 sommeren 2016 hadde han tilbrakt hele sin profesjonelle karriere der.

09_Washington

Draktnummer 9: Conor James Washington, angrep

Conor Washington har gått den samme karriereveien som Charlie Austin, og vi får håpe at sammenlikningene ikke kommer til å stoppe der.

10_Goss

Draktnummer 10: Sean Richard Goss, midtbane

Sean Goss er født i Wegberg vest i Tyskland, åtte kilometer fra grensa mot Nederland, men er oppvokst i England og kan helt sikkert regne seg som engelsk dersom han skulle ønske det.

12_Mackie

Draktnummer 12: Jamie Mackie, angriper

Jamie gjenoppsto i W12 sommeren 2015, til stor jubel fra folkemassene. Noen Messias er han ikke blitt, ikke ennå. Skadene har vært mange og lange for den populære angriperen, men når dette skrives later han til å være på bedringens vei.