Bli medlem!

QPR Norway gir ut medlemsbladet Superhoops 4 ganger pr år. Videre står supporterklubben for drift av www.qpr.no.

QPRLogo_170ny

Supporterklubben arrangerer minst én fellestur til London hver sesong, og de siste årene har også årsmøtet blitt holdt i forbindelse med denne turen. 

I tillegg stiller klubben lag i supportercupen, som hver vår samler flere hundre mennesker på Nordre Åsen i Oslo. Dette er et arrangement som driftes av Supporterunionen for Britisk fotball.

Det blir også arrangert sosiale samlinger i forbindelse med TV-kamper mm.

Stigende medlemstall
Antall medlemmer økte markant da vi var i Premier League. Ved sesongslutt i 2010, året før vi rykket opp, hadde vi 356 medlemmer. Etter opprykket til Premier League våren 2011 var vi 483 betalende QPR-sjeler i supporterklubben. Veksten fortsatte og supporterklubben hadde godt over 600 medlemmer på det meste. Tallet har vært noe synkende etter noen sportslig magre år og ved utgangen av 2018/19-sesongen var antallet 493. 

Kontingent
Medlemskontingenten for sesongen 2019/20 er kr 350,- for enkeltmedlemmer. Har du flere i husstanden som ønsker å være medlem så har vi familiemedlemskap til kr 500,-. Ditt medlemskap registreres når vi har mottatt innbetalingen. Husk å påføre navn og korrekt adresse på giroen.

Innbetalingen skjer til konto nr: 0532.39.04083, QPR Norway v/ Eivind Vasstrand, Fornebuveien 10 C, 1366 Lysaker.

Kontakt
Ønsker du mer informasjon om supporterklubben, kan du ta kontakt med en av oss i styret. Navn, mailadresser og telefonnummer finner du her.

Meld deg inn!