Bli medlem

The Official QPR Supporters Club of Scandinavia gir ut medlemsbladet Superhoops 4 ganger pr år. Videre står supporterklubben for drift av www.qpr.no.

QPRLogo_170ny

Supporterklubben arrangerer minst én fellestur til London hver sesong. For inneværende sesong går den første turen til Loftus Road 17.+18. november.

I tillegg stiller klubben lag i supportercupen, som hver vår samler flere hundre mennesker på Nordre Åsen i Oslo. Dette er et arrangement som driftes av Supporterunionen for Britisk fotball.

Det blir også arrangert sosiale samlinger i forbindelse med TV-kamper mm.

Stigende medlemstall
Antall medlemmer har økt markant etter at de sportslige resultatene skjøt fart. Ved sesongslutt i 2010 hadde vi 356 medlemmer. Etter opprykket til Premier League våren 2011 var vi 483 betalende QPR-sjeler i supporterklubben, altså et hopp på godt over 100 personer på bare ett år.
Ved utgangen av 2016/17-sesongen hadde vi 577 medlemmer, noe som plasserer oss som den tiende største supporterklubben for et britisk lag i Norge.

Kontingent
Medlemskontingenten for sesongen 2017/18 er kr 300,- for enkeltmedlemmer. Har du flere i husstanden som ønsker å være medlem så har vi familiemedlemskap til kr 450,-. Ditt medlemskap registreres når vi har mottatt innbetalingen. Husk å påføre navn og korrekt adresse på giroen.

Innbetalingen skjer til konto nr: 0532.39.04083, The Official QPR Supporters club of Scandinavia v/ Eivind Vasstrand, Fornebuveien 10 C, 1366 Lysaker.

Kontakt
Ønsker du mer informasjon om supporterklubben, kan du ta kontakt med en av oss i styret. Navn, mailadresser og telefonnummer finner du her.