Velkommen til QPR Norway

Kampreferat

BLACK FT

Herlig seier!

Sjeldent har tre poeng smakt bedre enn dette. En litt traurig første omgang var opptakten til neglbitende herlig 2-1 seier på bortebane mot Blackburn. Debutant Hodge går inn i historiebøkene som matchvinner!!
FT B

Høyt opp og langt nede i cupexit

QPR sjokkerte Premier League-motstanden, men kollapset etter pause. Vi kan konkludere med at vi ikke har blitt bedre på defensiv dødball under Cifuentes. Det endte 2-3 på Loftus Road.
FT 23

Frustrerende og poengløst, men ikke håpløst

Det ble tap 0-1 for Southampton foran et fullsatt Loftus Road lille julaften. En klassisk championship-batalje med enorm vilje og tempo fra begge lag. QPR hadde defintivt fortjent bedre…
IMG_1051

Opprykksform på nedrykksplass!

Marti Cifuentes er i ferd med å gjøre underverker i QPR. Hull blir slått 2-0 i noe som var en fotballkamp med to gode lag. Guttaboys, Chair og Willock, fikk æren av og sette målene. Tre strake nå!
3

Endelig Martí!

Vi trengte at ballen trillet vår vei, og denne kvelden gjorde den virkelig det! Vi vinner 4-2 på Loftus Road og Martí Cifuentes er trolig den som er aller mest fornøyd. Herlig!
FT

Rullgardina til Dozzell tok poengene?

QPR kjempet veldig godt mot topplaget Leicester. Andre Dozzell er nok hovedtemaet etter kamp. Han scoret et viktig mål, pådro seg to gule kort i løpet av sekunder og måtte ta en tidlig dusj. Det var avgjørende for at vi nok en gang endte poengløse et...
21 FT  HUD

Marerittstart ødela matchen

Huddersfield ledet 2-0 etter 14 minutter. Etter dette var QPR det beste laget, men laget klarte kun en redusering som gjorde at kampen endte i tap 2-1.
FT LEEDS

Litt som forventet...

Nytt QPR tap etter nok en forsvarsmiss og svakt angrepsspill. Ennå svakere var dagens dommer, uten at det fikk innvirkning på kamputfallet.
30 FT

Kollektiv kollaps

1-3 hjemme mot Coventry sier alt. Marginene var mot oss og banens dårligste  (dommeren) gjorde alt for det skulle ende slik, men tilslutt er det likevel merkelig svakt.