Av STIAN KARLSEN

Når vår ellers solide sisteskanse Robert Green gjør en brøler så ender det i null poeng og tap mot serielederen føles det utrolig bittert. Dette er en kamp vi burde og skulle ha fått med oss poeng i, i stedet står vi nå i gjørme til langt over skuldrene. Det begynner å bli tungt å puste!!

Sen avgjørelse
Det var spilt 87 minutter da Robert Green gjør et utspill han sent kommer til å glemme. Eden Hazard lot seg ikke be to ganger, kombinerte med Oscar,  og danset inn i sekstenmeteren før han serverte Cesc Fabregas perfekt. Spanjolen hadde få problemer med å avgjøre oppgjøret  med kampens eneste scoring.

Defensivt hadde QPR gjort en kjempematch og temmet stjernegalleriet til Chelsea med stor bravur. Hvem trodde vel at Clint Hill og Karl Henry skulle kle av spillere som Willian og Hazard? 

Sjanser var det begge veier, selv om dette ikke var noen stor sjansebonanza av en kamp. QPR hadde de fleste og de største sjansene. Offensivt var det selvsagt Austin som var det største faremomentet, og kun en dose uflaks gjorde at han gikk målløs av banen. I tillegg har laget fått en ny dimensjon  i Phillips offensivt etter at Ramsey overtok managerrollen. Phillips kunne også fort ha avgjort dette oppgjøret, men dessverre ble det stang ut mot rivalene våre. 

Typisk
Sånn ender det gjerne med topplag mot bunnlag. 0-1 følles hjerteskjærende og brutalt . Nå må minst 3 av de 5 gjenstående kampene vinnes dersom vi skal overleve. Det ser dessverre ikke pent ut selv om spillet på banen har hevet seg ganske betraktelig den senere tiden. Det er nå fremdeles slik at det er poengene som teller…

Nok en malurt i begeret
Ikke nok med at vi gikk under 0-1 tre minutter før full tid, men noen tullinger blant våre egne klarte i tillegg å treffe Ivanovic med en lighter når Chelsea-laget feiret scoringen. QPR kan ganske sikkert vente seg en reaksjon fra FA de nærmeste dagene. 

Bestemann
Det er flere kandidater til bestemannspremien denne gangen. Joey Barton får likevel undertegnedes stemme. Jobber steinhardt med stor radius og gjør en av sine aller beste kamper i QPR-trøya. Viktig bidragsyter defensivt. Nevnte Phillips skal også ha en god dose positiv omtale. 


QPR-Chelsea 0-1 (0-0)
Mål: Fabregas (88)

QPR: Green, Isla (Dunne 90), Hill, Caulker, Onuoha, Barton, Henry, Phillips, Sandro (Kranjcar 81), Zamora (Hoilett 83), Austin
Ubenyttede reserver: McCarthy, Mitchell, Grego-Cox, Comley