Av STIAN KARLSEN

Washington er 23 år og kommer til Loftus Road etter å ha imponert for Peterborough i League One denne høsten. 

Spissen har scoret 14 mål på 19 kamper i League One og kommer med sekken full av selvtillit. Det kan komme godt med siden QPR neppe er stinne av selvtillit etter en lang periode med svake resultater, tross oppturen mot Rotherham i helgen. 

Prisen
Summen Washington koster QPR er ukjent, men spekulasjonene i de fleste medier sier at den ligger mellom 2,5 og 3 millioner pund. 

Mange syntes det er en høy sum sammenlignet med hva man fikk for Charlie Austin (£4 mill.), men dette har med kontraktslengde å gjøre. Charlie hadde knappe 6 måneder igjen av sin kontrakt med QPR, mens Washington hadde kontrakt med Peterborough frem til sommeren 2017. 

Washington har signert en avtale som binder ham til Loftus Road i 3 1/2 år 

Styrker
Spilleren vi får inn er svært ulik Austin. Washington er en typisk bakromsspiss med fart og dribleferdigheter som sin store styrke. Han er klart best rettvendt mot mål og er ikke den samme dødballtrusselen som Charlie utgjorde i sin tid på Loftus Road. 

Sulten og fokusert
Hasselbaink er veldig fornøyd med sin første signering. 

- Han er kjapp og anvendelig, noe som er viktig. Han kan spille på topp alene, med en partner eller i rollen som hengende spiss. Han har stor fart til bakrom og det er noe QPR trenger når du ser spissalternativene som er tilgjengelige per dags dato. 

Washington selv kan ikke vente med å vise seg frem for sitt nye hjemmepublikum. 

- Jeg føler jeg har utviklet med mye i Peterborough. Mentalt mye sterkere, men føler fremdeles at jeg har mye å by på. Tror jeg kan få ut mitt fulle potensiale her i QPR. 

Hva er han god for?
Washington er uprøvd på championshipnivå og kommer fra lavere divisjoner via St Ives Town og Newport County. Lurer du på kvalitetene hans så ta en titt på de beste scoringene hans fra tiden i Peterborough. 

Vi ønsker Conor Washington velkommen, skrur forventningene til himmels, og ønsker ham all hell og lykke i QPR!!