Cup er morsomme greier...

Returoppgjøret i FA-cupens 4 runde mot Portsmouth spilles på Loftus Road tirsdag 5 februar. Vinneren av oppgjøret møter Premier League-motstand i den neste runden. 

Badge Watford
Vinneren møter 7.plassen i Premier League: Watford

Av STIAN KARLSEN

Nahki Wells reddet uavgjort på Fratton Park lørdag, og dermed er det duket for returoppgjør på Loftus Road. Den kampen må vi finne oss i og være favoritter til å vinne. 

Portsmouth prioriterer ganske sikkert ligaen høyere enn det QPR gjør. Laget ligger i posisjon til å gjøre comeback i championship neste sesong, etter å ha vært nede i en bølgedal i mange sesonger. QPR ser ut til å havne i et slags vakuum i ligaen, noe som isolert sett er positivt for dette oppgjøret. Her trenger man ikke tenke på å spare spillere og i tillegg er troppen supplert med minst en nøkkelspiller, Massimo Luongo, tilgjengelig. 

Vi gleder oss til tirsdag 5 februar klokken 20:45!! 

Loftus Road bør fylles til randen av cuphungrige supportere. Det er nemlig 22 år siden sist gang laget har kommet så langt... (sesongen 1996/97)

Trekning for den 5 runden i cupen er foretatt. Det er lenge siden QPR lå i slik bolle! 

Vinneren av returoppgjøret møter Watford på hjemmebane og mottar £180 000 i premiepenger. Uten å foregripe begivenhetene så er Watford svært tøff motstand i en eventuell neste runde.  Motivasjonen bør det uansett ikke stå på! 

U R´sss

  • 2019

    Deadline Day uten at QPR blir nevnt er uvant.Sean Goss er den store stjerna vår i bevegelse ser det ut til de siste transfer dead line days.

    2019-01-31 22:08:18
    [Svar]