Det er nettavisen West London Sport som melder dette i kveld og det skal dreie seg om en avtale som strekker seg over tre og ett halvt år. West London Sport er en godt over gjennomsnittet troverdig kilde og følger QPR svært tett.

Lang jakt
Signaturen til Samba har QPR jaktet i lengre tid. Linken var sterk i forrige januarvindu, men da forsvant han rett foran nesen på Fernandes/Hughes. Russland har vært stoppestedet og rikmannsklubben Anzhi Makhachkalas eiendom har han vært. Det ble tidlig klart at Samba ikke stortrivdes i Russland og rasisme er ett problem der borte i øst.
Vi var igjen linket sterkt til ham i augustvinduet, men lønn og overgangssum satte den gang en stopper for at noe skjedde. Lønn og overgangssum er selvsagt ett hett tema denne gangen også, men desperate som vi er så har vi denne gangen matchet kravene.

Klausul
Det svært få hadde fått med seg var at Samba hadde en klausul om at han kunne gå dersom ett bud over en viss sum dukket opp. (trolig i området £10-12 mill.)
Guus Hiddink, som er trener i Anzhi, uttrykker misnøye med hvordan dette har foregått. Det skal vi ikke vektlegge nevneverdig. Dette er en så stor signering for oss at vi bør glise bredt. Fernandes mener virkelig alvor når han bedyrer at han skal gjøre alt hva han kan for at vi skal holde oss oppe.

Små justeringer
Det som gjenstår før dette er offisielt er flisespikkeri på den personlige kontrakten, samt at han består den medisinske testen. Da har vi fått spilleren vi ahr siklet på og drømt om i lengre tid. Han vil være den perfekte erstatteren til Ryan Nelsen.

Crouch nærmer seg også
Peter Crouch skal etter sigende også være ett langt steg nærmere QPR i kveld. Ingen hemmelighet at Harry er stor fan av tårnet og satser på å få underskriften før fristen går ut. Kunne vært spennende å se Remy/Crouch i tospann på topp. De utfyller hverandre godt på papiret i alle fall.
At Mackie skulle gå motsatt vei (til Stoke) avvises også kategorisk i kveld.

Kinderegget
Undertegnede ser på denne kvelden som rene kinderegget. Tre veldig gode nyheter servert på kort tid gir en liten gledesrus og grunn til optimisme.
QPR nye pompey? Det lar ikke Fernandes skje....

U R'sss