19 årige Aramide Oteh har hatt to innhopp på førstelaget i sin QPR-karriere, men debuterte fra start denne gangen. Det skulle vise seg å bli en suksess!

Når i tillegg Conor Washington får sårt tiltrengt nettsus og Massimo Luongo scorer for andre gang på 75 opptredener for QPR, så kunne det ikke bli annet seier mot Burton. På bortebane!!

Smithies måtte nok en gang dirigere en, i utgangspunktet, treer bakerst. Denne gangen var det Robinson, Onuoha og Lynch som skulle forsvare eget felt. Bidwell og Furlong spilte vingbacker denne gang, mens trioen på midten har vi etterhvert blitt godt vant til i Scowen, Luongo og Freeman.

På topp debuterte Aramide Oteh fra start i QPR-trøya og Conor Washington var, noe overraskende for mange, tilbake i startoppstillingen etter noen kampers fravær.

Totalt fem endringer fra FA-cup fadesen mot MK Dons sist.

Merkelig passive og svake
Burton kjemper som forventet i nedrykkssumpen. Spesielt viktig er det da selvsagt og hamle opp med lag som QPR, som tabellmessig er kandidater til å blande seg inn i den samme striden.

Derfor var det overraskende at Burton åpnet matchen svakt, med dårlig baltempo, svakt pasningsspill og passivt press. Det utnyttet QPR og gikk rett i strupen på hjemmelaget.

To store sjanser innledningsvis
I sin debut fra start fikk Aramide Oteh en stor mulighet allerede i kampens første spilleminutt, da Washington setter ham glimrende opp. Skuddet fra unggutten går derimot et godt stykke over målet til Bywater. Han skulle revansjere seg senerer!

Før fem minutter var spilt måtte nevnte Bywater i aksjon med en strålende redning på skuddet til Washington, som viste at han mente alvor denne ettermiddagen. Dessverre vartet Bywater altså opp med en klasseredning som sørget for fremdeles 0-0 på scoretavlen.

To minutter, to mål
QPR var best den første halvtimen og hadde full kontroll på et merkelig passivt hjemmelag. Etter 33 minutter skulle Oteh få sin revansj og krangle inn ledelse til QPR. Scowen finner Furlong på siden av 16-meteren. Furlong header ballen på tvers inn i feltet hvor Oteh kommer springende og forsøker å rekke ballen med hodet. Det rekker han ikke og ballen stusser i gresset, via overkroppen til Oteh og over streken til nettkjenning. 1-0 og en kjempeopptur for QPR og Oteh.

Burton tar avsparket og nøler ikke ett sekund. Ballen havner etter noen få trekk i beina på Dyer (som forøvrig spilte for QPR på lån i 2005) som, med hjelp fra høyere makter, får en ufrivillig gylden touch på ballen som setter hele QPR-forsvaret, Smithies inkludert, ut av spill og enkelt kan sette ballen i det åpne målet.

1-1 på to små minutter, og resultatet står seg til lagene tar pause.

Rolig start på 2 omg.
Det var lite å skrive om fra de første 15 minuttene av 2 omgang. Det var vertene som var nærmest da de ropte på straffespark etter 49 spilte minutter etter noe som defintivt så ut til å ligne hands, men dommeren vinket spillet videre til kraftige protester fra både publikum og spillere.

Etter 65 minutter skulle Washington igjen vise seg frem. Oteh satte ham opp og første forsøket ble blokkert av forsvaret. Forsøk nummer to gikk i stanga. Skulle det ikke lykkes denne gangen heller for Nordiren?

Bytte og mål
Aramide Oteh gikk litt tom og Holloway ville jakte tre poeng. Smith kom inn i det 73 minuttet og minuttet senere var QPR igjen i ledelsen. Smith var ikke involvert i scoringen, men denne gangen skulle det endelig lykkes for Conor Washington. Washington hadde luktet på offsidegrensen flere ganger allerede, men denne gangen så var løpet og pasningen perfekt. Assistkongen Luke Freeman var servitør og Washington rundet Bywater elegant og satt ballen enkelt i det åpne målet. 2-1!!!

Dette var virkelig Washington sin kveld og drøye 10 minutter senere så skulle også han få kreditert en assist i protokollen. Luongo spilte vegg med Conor på venstresiden og kom til avslutning fra 10 meter. En ellers god Bywater burde muligens ha avverget situasjonen, men kunne likevel bare se på at ballen gikk forbi ham og inn i nettmaskene. 3-1!!!

For første gang denne sesongen scorer QPR tre mål!!
og på bortebane...

Bestemann
QPR var svært solide bakover i dette oppgjøret og lot ikke Burton komme til de største mulighetene, så forsvaret fortjener ros. Likevel går bestemannspremien til Conor Washington denne gang. Conor jobber og sliter kontinuerlig og denne gangen ble han, og vi, belønnet.

Er både servitør, arkitekt og avslutter denne ettermiddagen. Avslutter kampen med en fortjent scoring og assist det siste kvarteret. Det er ikke hver gang han får så godt betalt!!

Ellers var Oteh også svært positiv i sin debut fra start. Det er lov til å ha forventninger til denne 19-åringen!

Burton-QPR 1-3 (1-1)
Mål: Oteh (33), Dyer (34), Washington (74), Luongo (87)