Da var det slutt for denne gang. QPR hadde en gylden mulighet til å komme seg til kvartfinale. Det hadde vært fortjent om de klarte det, men igjen går marginene mot  våre gutter. Tilfeldig? neppe...

Dette hadde vi gledet oss til helt siden vi vant omkampen mot Portsmouth i 4 runde. McClaren mønstret selvsagt sitt sterkeste mannskap i jakten på en plass i kvartfinalen. Det betød Joe Lumley i mål med trebackslinjen Leistner, Furlong og Hall foran seg og Wszolek og Bidwell som vingbacker igjen.

På midten var det Cousins, Freeman og Luongo som skulle vise tenner mot Premier League-motstand. På topp fikk forspiller Matt SMith og Nahki Wells tillit.

Flomlys og fullsatt
Ett nesten fullsatt Loftus Road i viktig cupkamp med flombelysning. Det blir ikke stort bedre enn det. Når i tillegg spillet varmer så gir det enda en ekstra dimensjon.

Midtbanen og kanskje spesielt Luke Freeman beviste at Premier League er innenfor rekkevidde. Denne fredagskvelden var de i alle fall fullt på høyde, om ikke bedre, enn sine motstandere fra "himmelriket" kalt Premier League.

Herlig stemning var det i utgangspunktet og den bare steg gjennom den første omgangen. QPR vant de fleste duellene, skapte flere gode sjanser og burde  ledet inn mot pausen.

Effektivitet
Bakover på banen hadde laget stålkontroll, men Watford skulle vise seg å være av Premier League-kvalitet på ett punkt; effektiviteten. Etter at Matt Smith hadde terrrorisert Watford-forsvaret i 45 minutter, og flere gode målsjanser var produsert, så skulle laget få en oppvisning i forskjellen på de to divisjonene. En corner ender opp hos Tom Cleverley som skal dra til fra 16 meteren. Han "sleiver" ballen inn i feltet etter et totalt mislykket volleyforsøk og ballen havner tilfeldig hos Capoue som avslutter fra 10 meter. Ballen sklir forbi en overbefolket femmeter og sniker seg inn i lengstehjørnet til Lumley.

Watford sin ene mulighet, på overtid av omgangen, gjorde at bortelaget ledet 0-1 til pause. Det var helt feil ut fra spill og sjanser. QPR vant de fleste duellene, de fleste annenballene og brukte luftstyrken til Smith på topp meget fornuftig. De manglet kun scoringen. Matt Smith ofret alt og spilte store delere av kampen med "turban" på hodet etter et tidlig og kraftig hodesammendtøt i Watford-feltet.

Ikke like dominerende
Etter hvilen klarte ikke QPR å dominere kampen i samme grad som første. Watford fikk en feilaktig ablåsing for offside som gjorde at det fremdeles var 0-1 på scoretavlen, og QPR slet med å komme til de ordentlig store sjansene. Hemed, Eze og Osayi-Samuel ble kastet inn i jakten på utligningen, men det var en forsvarer som skulle få den største muligheten til å skaffe ekstraomganger.

Toni Leistner sover nok dårlig etter bommen hans 4 minutter før slutt. Han får en ball på tvers av feltet og kan skli inn utligningen på bakre stolpe. Han kommer tidsnok, men klarer å sette ballen utenfor fra kloss hold. Den muligheten hadde fortjent en bedre skjebne!

Snipp, snapp, snute...
Dermed var det klart at QPR ikke kom til å score mot Watford og deres imponerende keeper Gomes. Kampen endte hederlig 0-1, men det var pokker så surt at vi ikke klarte å score det målet vi så inderlig trengte.