Februarquiz

Januaroppgaven var av den kinkige sorten, ikke minst for spørsmålsstilleren, men quizredaksjonen mener likevel å ha sitt på det tørre når vi utnevner de som har svart Paul Smyth eller Idrissa Sylla til månedens vinnere.

 QPRNorwaylogo_182x179

Av DAG HÅKON HELLEVIK

Det kinkige består i at det kan dukke opp svaralternativer som quizredaksjonen ikke  var klar over i utgangspunktet, men dette til tross mener vi likevel å ha kontroll over månedens riktige svar!

Spørsmålet gjaldt hvilke av QPRs spillere som har vært involvert i Champions League på et eller annet tidspunkt i sin karriere. Unge Paul Smyth spilte faktisk Champions League lenge før han spilte Championship, han var involvert i to kvalifiseringsrunder sommeren 2017 da nordirske Linfield først slo La Fiorita fra San Marino og deretter tapte for Celtic. Går vi enda et år tilbake i tid spilte Idrissa Sylla kvalifisering for belgiske Anderlecht.

Flere innsendere mente dessuten å vite at også Ariel Borysiuk (kvalik for Legia Warsawa) og Jay Emmanuel Thomas (gruppespill for Arsenal) også har opptrådt i denne turneringen. Imidlertid presiserte vi i spørsmålet at svaralternativene var begrenset til folk som har spilt en eller flere ligakamper for QPR i inneværende sesong, og det har ingen av de to nevnte herrer gjort.

De som fikk poeng ble dermed Steinar Engebretsen, Stig Løken, Frode Rekve, Stig Andersson, Roy Hojem, Øyvind Engelsjord, Knut Aksnes, Lars Erling Næss, Eivind Vasstrand, Ørjan Hestetun, Tore Karlsen, Magne Buset, Kjetil Bjølgerud og Marius Troldmyr.

 Da er vi over på februaroppgaven, som gir adskillig mindre spillerom for tolkninger. Utgangspunktet denne gangen er Paul Smyths debutscoring i ligakamp mot Cardiff første nyttårsdag, og da gjetter dere kanskje resten. Men for ordens skyld: Hvem var den siste spilleren, før  Paul Smyth, som scoret et ligamål i sin første obligatoriske A-kamp for QPR?

Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas etter sesongslutt. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

Vi deler ut to hovedpremier, begge en QPR-trøye for sesongen 2018/19. Den som har flest lodd i potten vinner den ene premien, mens vi trekker en vinner av den andre. Så selv om du ikke vinner poengkampen, så har du større sjanse til å vinne en premie jo flere oppgaver du klarer å løse.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2017/18. 

Svarfristen denne gangen er onsdag 28. februar 2018  

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) FEBRUARQUIZ (i ett ord!!!) i emnefeltet