Fellestur avlyst!

Coronaviruset har nå også innhentet aktivitetene til QPR Norway. Avlysningen av fotballkampene i England sammen med de alvorlige tiltakene norske myndigheter har satt i verk for å hindre videre spredning gjør at QPR Norway avlyser den annonserte fellesturen til London 24. og 25. april. 

 QPRNorwaylogo_220x216.pngVi gikk for en tid tilbake ut med invitasjon både til en norsk samling rundt hjemmekampen mot Millwall lørdag 25. april og til en norsk «supporterpakke» i regi av QPR i London. Her kunne norske supportere få eksklusive opplevelser med spillere og klubbansatte både på kampdagen og på fredagen før. Begge deler er det nå uaktuelt å gjennomføre.

For det første vet vi ikke om den aktuelle kampen vil bli arrangert på oppsatt dato. All engelsk elitefotball er foreløpig stanset frem til 3. april. Det er høyst uvisst om sesongen vil bli startet opp igjen etter denne datoen, og dersom dette skjer er det heller ikke sikkert at kampene vil være åpne for publikum. For det andre har norske myndigheter, som ett av mange tiltak mot viruset, oppfordret folk til å reise minst mulig. Også dette er et midlertidig tiltak, foreløpig bare frem til 26. mars, men heller ikke her har vi noen garanti for at verden vil se annerledes ut når vi kommer til siste helg i april.

For QPR Norway er valget derfor enkelt. Vi verken kan eller vil oppfordre våre medlemmer til å reise utenlands i nåværende situasjon, selv ikke med forbehold om at noen av samfunnets tiltak kanskje er opphevet innen 25. april. Hvis enkeltpersoner finner at de vil dra likevel står det dem selvsagt fritt å gjøre dette, men det vil i så fall skje uten medvirkning fra supporterklubben.

På vegne av QPR Norway

Kåre Svang, leder 

 

 

 

 

 

 

  • Supportercup

    Også supportercupen den første helga i juni kan allerede nå være i fare. Alt forarbeidet vil ikke bli satt i gang før tidligst om mange uker. Og spådommen til de best faglige innen helsemyndighetene er at vi når korona-toppen i Norge seint på våren og tidlig sommer. Blir et rart år 2020 :-(

    2020-03-14 21:59:35
    [Svar]