Gentle R`s, be rude tonight!

...men et marginalt favorittstempel tildeles bortelaget.

ffc_new_logo

Av STEINAR SÆTHER

En U hjemme mot Burton og det samme på tirsdag borte i Barnsley. Det er lov å være litt skuffa over poengfangsten i de to kampene! Men poengfangsten, eller mangel på sådan, kommer ofte av for svakt spill. Det gjelder også disse to kampene. Etter hvordan disse kampene forløp vil jeg hevde at vi tapte to poeng forrige lørdag og vant ett tirsdag - det siste ettersom vi skåra rett før slutt.

Jokanovic og hans Fulham har vært omtrent på samme nivå som oss til nå i høst. De har foran flomlyskampen i kveld spilt seg til ett poeng mer og plassert seg tre plasser forbi oss. Hjemme på Craven Cottage har de 1-3-1 og utafor egne stadionmurer 2-2-1. Tapet kom oppe hos Burton 1-2 mens de slo Forest 3-1 borte på tirsdag. Fra før har de skalpen til temmelig sterke Ipswich 2-0 på Portman Road. U`ene har kommet mot Reading og Leeds over tre bortekamper på tre dager i midten av august, begge 0-0. 

I sommer forsvant 18 spillere mens Jokanovic henta inn 16 mann. Et par portugisere, et par spanjoler og kjente navn som Stearman, Christensen, Sessegnon og det småfine lånet fra Chelsea, Piazon samt tsjekkeren Kalas. Det skal bli interessant å se duellen mellom to gode midtbaner, som nok er begge lags sterkeste kort, foruten bunnsolide målvakter.

Fulham har tre mann ute samt litt tvil rundt Kamara. Vi har også tre ute, og vi venter i spenning om Holloway setter inn Lynch igjen i stedet for Caulker, eventuelt i tospann med den samme. Sylla er klar til dyst igjen etter å ha stått over Oakwell Ground tirsdag.

Hardt kampprogram for begge lag, tre kamper på seks dager. Hvem takler det best? Fulham er på en liten opptur, vi er på en liten nedtur - men det kan snu seg fort, for Fulham er ingen åpenbar kandidat til en plass innafor sluttspillssonen i mai. 

Vi er ikke et "stort" fredagslag, har faktisk tapt alle de ti siste! Siste gang vi slo Fulham på Loftus Road var i 2012, sida da har vi kun 0-2-3. Samtidig: Medregna den siste hjemmekampen forrige sesong, har vi nå 4-2-0. Vi kan være i ferd med å bygge oss et fort igjen, men vi bør nok vente litt før vi eventuelt konstaterer det!

Fulham skal være marginale favoritter. Dog vil det være urtypisk om dette ender 1-1.

Come on U gentle R`ssss, be rude tonight!

 • forsvar

  Total mangel på defensiv struktur i dette laget.
  Det blir farlig hver gang motstanderen har ballen.

  2017-10-01 09:31:10
  [Svar]
  • Re: forsvar

   Det mangler struktur over hele linja,i møtet mot Fulham, så satt spissene som scorer mål på benken nesten hele kampen!

   2017-10-01 13:38:58
 • Samme leksa som sist sesong!!!

  Som sist sesong startet vi forholdsvis bra. Så dro noen ut pluggen og allerede nå er vi i trøbbel. Mulig vi ender opp som sist, kjempe for å overleve. Håper virkelig min pessimisme blir gjort til skamme, men nå er det ikke mye å glede seg over.

  2017-09-30 15:19:13
  [Svar]
 • Manager

  Tror at noen å hjelpe Holloway med lag-uttaket!!!

  2017-09-29 23:48:56
  [Svar]