Holloway er ivrig på seier...

...men det er MK Dons også!

MK_Dons

Av STEINAR SÆTHER

Så deilig det var med tre poeng igjen! 2-1 over Cardiff var fortjent i en ganske åpen affære med tidvis store avstander mellom spillere og lagdeler hos begge lag. Unge Smyth debuterte med en flott kamp og ei skåring det lukta vilje og respektløshet av - som også avgjorde kampen. Det er sånt som skaper helter! Og formkurven vår de 5 siste kampene ser plutselig ålreit ut med 2-2-1.

Nå skal det nest dårligste cuplaget i engelsk fotballhistorie etter Plymouth ut i hjemmekamp mot et av smålagene som har slått oss ut før, nemlig Milton Keynes Dons. Vi skal ikke mange år tilbake for å finne 2-4 på Loftus Road.

Tallene for Robbie Neison sitt mannskap i divisjonen under er nesten like våre. 7-8-11 for deres del, 7-9-10 for oss. Bortetallene for Dons er 3-2-8 og 13-22, som er noe bedre enn oss.

For å komme til 3. runde i FA-cupen har de måttet slå ut vesle Hyde United 4-0 borte og Maidstone United 4-1 hjemme. Det viser at de er tente på cupspill. Formen i serien er middels minus med kun to seiere på de siste 11 kampene, den ene seieren kom mot opprykkskjempende Peterborough for ei uke siden, da med 1-0 hjemme. Men tallene juger litt for i denne perioden har de prestert U mot andre opprykkskakndidater som Scunthorpe og Shrewsbury. Forrige bortekamp endte med tap 1-3 for Oxford, som noen kamper før det igjen tapte med kalassifrene 0-7 hjemme for storspillende Wigan.

Mannskapet han har til rådighet, Neilson, innehar noen spennende spillere. Målvakta Nicholls står alle seriekampene, kanskje reserven Sietsma får en sjanse i dag? Forsvarsrekka består ofte av Wootton og de to kortsankerne Williams og Ebanks-Landell, samt noen som deler på den siste oppgaven. Midtbanespillere verdt å merke seg er Upson og Aneke som bidrar hyppig til både mål og målgivende pasninger. Anyibi og Gilby spiller også de fleste kampene. Fremst er Agard den mest kjente som skårer og har skåra jevnlig både for Dons og andre før det igjen, på dette nivået.

Når det gjelder skader og suspensjoner har Neilson 3-5 mann ute. 1 skade og 1 suspensjon er bankers, de andre er usikre etter et like tøft kampprogram som oss i julestria. Vi får ikke med Mackie som blir ei stund ute, og Perch er usikker. Lynch spiller igjen - som lokalavisene i vest-London skreiv var langt unna foran forrige kamp. Uansett, jeg tipper Lumley spiller i dag mens Lynch kommer inn som èn av tre i midtforsvaret. Fra midten og framover er det noe mer uvisst. Holloway er ivrig på ny seier og kan ikke hive unna alle som spiller seriekampene. Men tilbakevendte Eze pluss Oteh, Osayi-Samuel, Smyth, Manning og Cousins er nok nær spilletid.

Dons er heller ikke Guds gave til cupspillet, de ryker ofte ut i denne runden. Men et par omkamper har de belemra andre med de seinere åra, blant annet oss året før de tok oss 2-4 på Loftus Road. 

Jeg stoler på at Holloway snakker sant når han ivrer etter ny seier. Derfor gir jeg oss sjøl tilliten ved å tippe 3-1. Mange unge og friske spillere har mye kjempe for!  

 • mangerskifte

  Managerskifte kommer vel etter hvert,men d skjer nok ikke før Qpr har rykket ned til league one,våren 2018...Holloway og Qpr vinner en og annen kamp,akkurat nok til at Holloway berger jobben og at fansen holder motet oppe..egentlig er jeg drit lei hele Holloway og alt praten etter tap på tap..men vi sliter nok etter pengegale Mark og Harry...jeg håper at vi berger plassen i divisjonen,men synes d er tungt å være Qpr fan for tida...og cuptapet er direkte pinlig mot et slikt lag som mk dons.. Stein Holmvik

  2018-01-08 17:31:01
  [Svar]
 • Managerskifte

  Holloway bort!!!Er lei den mannen nå..

  2018-01-06 17:51:06
  [Svar]
  • Re: Managerskifte

   Ja enig vi kan ikke ha mann som ikke klarer å få gutta våre til å det lille ekstra som skal til for å vinne . Alt for mange 1 mål tap

   2018-01-07 00:52:58