​Ingen sabelrasling, takk!

Dette vil snu seg. Kanskje ikke i denne kampen, men...

Av STEINAR SÆTHER

Det har ikke vært den store feiringa for QPR rundt jul og nyttårsskiftet. Det brutale faktumet er ett eneste poeng, og det er poengene som teller når status gjøres opp om noen måneder. Vi har vært både gode og dårlige utover desember, resultatene har endt meddet samme. Mye stolpe-ut, mye feil bakover, mange bom for nesten åpne mål - dermed har vi ramla nedover til 15. plass. God margin foreløpig til nedrykk ettersom lagene under oss sliter med å kapre særlig med poeng de også. En periode med god poengfangst sendeross høyt på tabellen, for der er det kun to lag som stikker av, Leeds og WBA.

Nye muligheter i dag mot Hoilett, også det hjemme på KPFS. Først og fremst tenker jeg på dagens oppgjør som enda et målrikt et. Begge lag har et gjennomsnitt på mellom tre og fire mål i kampene de spiller. Blåfugla til manager Harris er betydelig svakere borteenn hjemme, ute av Wales står det med 2-6-5 og 18-24. Men som dere veit vant de forrige bortekamp 2-1 mot en annen fuglerase, uglene fra Sheffield. Og for ikke å glemme 3-3 på Elland Road etter å ha vært under 0-3 og endog fått en mann utvist...

Mannskapet er ikke annerledes nå enn ved forrige korsvei, Etheridge og Smithies har stått henholdsvis 15 og 10 kamper der kamper avgjøres. Bennett, Peltièr og Flint utgjør basisen bakover, midt på banen regjerer Bacuna, Pack, Ralls og Hoilett, fremst har tyskeGlatzel begynt å vise seg fram, og sammen med Ward eller Mendez-Laing kan det være dagens angrepspar.

Det er mange spillere som skårer mål. Når en teller finner en hele femten stykker. Ingen skårer i fleng, så toppskårere er Ralls og Ward med fem hver. Fire mann har fire.

Ingen skader å melde hos blåfugla, vi har de samme to ute, Barbet og Owens. Rangel passerte jo nåløyet sist.

Tett med kamper nå og det blir helt sikkert rulleringer hos begge lag. Om en atter en gang skal driste seg til et mulig resultat trur jeg dessverre at det blir enda et tap. Minst tre mål, kanskje fem. 1-2 eller 2-3 lyder sannsynlig. Igjen kan feil bakover væremed å avgjøre dette. Har en følelse at Lumley ikke stoler på sitt eget forsvar og tenker negativt i enkelte situasjoner. Kanskje det gjelder motsatt også...?

PS: Ser at våre engelske blodsbrødre har begynt å rasle med sablene overfor Warburton. Spar meg! Han har det mannskapet han har, og han har ikke veldig flaks med resultatene. Dette vil snu seg med tanke på alle sjansene vi produserer.

GODT NYTT ÅR 🙂

 • Ketchupmetoden

  Har ikke sett på makan til kamp mellom QPR og Cardiff. Må nesten få lov til å sitere et munnhell fra Ibsens " villanden ". Rekk meg ikke øl i en sådan stund, rekk meg fløyten . Jeg skriver dette om til " gi meg iķke fløyten i en sådan stund , giv meg løyten. " . Måtte det bare fortsette sånn.

  2020-01-01 20:18:23
  [Svar]
  • Re: Ketchupmetoden

   Joda, det snudde i denne kampen :-)

   2020-01-01 20:56:30