Da skal Barton ha avlevert en rekke knallharde tacklinger på marokkaneren under trening. Så hardt gikk det for seg, at Taarabts advokater kontaktet klubben og ga beskjed om at Barton ville bli saksøkt om Taarabt skulle bli skadd på trening som en følge av tacklingene.

Nylig skal Taarabt ha sagt til QPR at han nekter å spille på samme lag som Barton. 23-åringen har ett år igjen av kontrakten med QPR.

I neste uke skal klubben gjennomføre en intern granskning av hendelsene på Etihad Stadium 13. mai. Der ble Joey Barton først utvist for å ha satt en albue i ansiktet på Carlos Tevez. På vei mot garderoben ga han Sergie Aguero en solid lårhøne, før han simulerte en springskalle mot Kompany.
Fotballforbundet svarte med å gi Barton hele 12 kampers karantene, en straff som vil være ferdig sonet først i begynnelsen av november.

QPR har ikke kontraktsgrunnlag for å sparke Barton, som signerte en 4-årskontrakt i fjor høst. Om klubben velger å kjøpe ham ut, vil det koste QPR drøye 100 millioner kroner.

Det er avisen London Evening Standard som har den utrolige historien.